Όλες μα όλες πριν φύγουμε διακοπές περιποιούμαστε τα άκρα μας. Είναι ίσως από τις λίγες φορές μέσα στη χρονιά που κλείνουμε ραντεβού σε ένα ινστιτούτο νυχιών να απολαύσουμε την διαδικασία αυτή που θα μας φέρει πιο κοντά στην ανεμελιά των ημερών αυτών.

Γνωρίζω επίσης πάρα πολύ καλά τί σημαίνει να βρίσκεσαι όμως διακοπές, να σου έχει χαλάσει το βερνίκι από 1-2 νύχια (ενώ σε διαβεβαίωναν ότι το ημιμόνιμο θα παραμείνει στη θέση του για τουλάχιστον 2 εβδομάδες) και να μην έχεις πάρει μαζί σου ξεβαφτικό νυχιών.  Ειδάλλως μπορεί απλώς να ξεθώριασε το βερνίκι λόγω της θάλασσας ή να το βαρέθηκες και θέλεις να το αλλάξεις.

Σου έχω ένα εύκολο beauty tip που μπορείς εύκολα να το φτιάξεις μόνη σου και να το πάρεις μαζί σου χωρίς να σου πιάσει χώρο στη βαλίτσα σου και να το χρησιμοποιήσεις όσες φορές το χρειαστείς.

Τα υλικά που πρέπει να προμηθευτείς είναι:

1 άδειο μπουκαλάκι
1 ξεβαφτικό νυχιών ή καθαρό ασετον (για αφαίρεση ημιμόνιμου  βερνικιού ή ακρυλικού)
1-2 σφουγγαράκια (αυτά που χρησιμοποιούμε στο ντεμακιγιάζ ή που αφαιρούμε τις μάσκες προσώπου)

Εκτέλεση:

Αυτό που θέλω να κάνεις είναι να βάλεις μέσα στο άδειο μπουκαλάκι τα σφουγγαράκια (εάν χρειαστεί τα κόβεις)  και στη συνέχεια ρίχνεις μέσα το ξεβαφτικό ή το ασετόν. Θέλω να αφήσεις πολύ λίγο χώρο ίσα ίσα να χωράει ένα δάχτυλο (για να έχει αποτέλεσμα διαφορετικά δεν θα ξεβάφεται το νύχι σου).Εάν το μπουκαλάκι με το ξεβαφτικό που έχεις είναι ήδη στη μέση χρησιμοποίησε αυτό και μην αγοράσεις καινούργιο (έτσι θα εξοικονομήσεις και χρήματα).

Mπορείς να χρησιμοποίησης το ξεβαφτικό -ασετόν πολλές φορές μέχρι να σου δείξει από μόνο του, ότι δεν έχει άλλη «δύναμη». Καλή επιτυχία.

Φιλιά μέχρι το επόμενο ραντεβού ομορφιάς.

Απο την beauty editor του govastileto.gr Ρούλα Λαμπράκη