Η Hailey Bieber μοιράστηκε πρόσφατα με τους followers της την αγαπημένη της ενυδατική κρέμα, η οποία κι όμως δεν ανήκει όπως θα περίμεναν πολλοί σε μεγάλο beauty brand.

Ένα τέτοιο και το Dieux, το οποίο επιλέγει και η επιχειρηματίας, μοντέλο και influencer. Για την ακρίβεια η αγαπημένη ενυδατική κρέμα προσώπου της Bieber είναι από αυτό το brand.

Η κρέμα Instant Angel ενδυναμώνει τον επιδερμικό φραγμό, λειάνει λεπτές γραμμές και έχει δοκιμάστε σε διαφορετικές επιδερμίδες, διαφορετικών φυλών. Μάλιστα, είναι και ένα προϊόν με βιώσιμες αξίες του οποίου η παραγωγή αλλά και η κατανάλωση δε βλάπτει τον πλανήτη. Στα καλύτερα νέα ότι κοστίζει 45,50 ευρώ. Τα κακά νέα είναι ότι δεν μπορούμε να βρούμε ακόμα το προϊόν στην Ελλάδα.

Τι είναι ο επιδερμικός φραγμός;

Ο επιδερμικός φραγμός είναι το εξωτερικό στρώμα του δέρματος, η τελευταία στιβάδα της επιδερμίδας ή αλλιώς κεράτινη και είναι εκείνος που μας προστατεύει από στρεσογόνους παράγοντες όπως η ρύπανση, η υπεριώδης ακτινοβολία κι οι ελεύθερες ρίζες, ενώ «κλειδώνει» την υγρασία στην επιδερμίδα μας