Οι φωτογραφίες και ειδικά οι selfies είναι για τα καλά στην καθημερινότητα της ζωής μας και πιο πολύ εμείς οι γυναίκες που όπου βρεθούμε μας αρέσει να δείχνουμε πως περνάμε και πόσο όμορφες είμαστε

Υπάρχουν, λοιπόν, κάποια tricks στο μακιγιάζ που θα μας βοηθήσουν για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στις φωτογραφίες μας και θα τονίσουν τα χαρακτηριστικά μας! Πάμε να πάρουμε ιδέες:

Βάλε πρώτα μακιγιάζ στα μάτια σου
Κάνοντας το μακιγιάζ των ματιών πρώτα πριν βάλεις τη βάση σου,βοηθάει στο να μείνει το δέρμα πιο φρέσκο και καθαρό από τυχόν σκιά ή μάσκαρα που συνήθως πέφτει στα μάγουλα σου. Ξεκίνα σιγά-σιγά και «χτίσε» τη σκιά στα μάτια σου χωρίς υπερβολές, γιατί αν το παρακάνεις μπορεί να δείχνεις μεγαλύτερη στη φωτογραφία απ ότι είσαι!

Βάλε βάση και στα αυτιά σου
Τα αυτιά μας ζεσταίνονται ή κοκκινίζουν και είναι σημαντικό να βάλεις λίγη βάση και σε αυτά ώστε να ταιριάζουν με την υπόλοιπη εικόνα του προσώπου σου στη φωτογραφία! Βάλε επομένως την ίδια βάση και στα αυτιά σου όπως σε όλο το πρόσωπο σου.

Βάλε μπόλικη μάσκαρα
Μετά τη σκιά στα μάτια σου σειρά έχει η μάσκαρα στις βλεφαρίδες σου η οποία μεγαλώνει τα μάτια σου και κανει το φακό να εστιάζει σε αυτά! Αν δε φορέσεις μάσκαρα θα βγεις πολύ πιο άτονη και «διαφορετική» στη φωτογραφία!

Βάλε ρουζ
Το ρουζ δίνει άλλο σχήμα στο πρόσωπο σου.Ακόμα και στις ασπρόμαυρες φωτογραφίες, φορώντας ρουζ δίνεις άλλη διάσταση στο πρόσωπο σου! Απλά, επέλεξε μια απόχρωση λίγο πιο σκούρα  ώστε να «κόβει» με διαφορά στην κάμερα!

Γέμισε τα φρύδια σου
Ένα γεμάτο φρύδι δίνει σχήμα στα μάτια και στο πρόσωπο! Γέμισε τα φρύδια σου με το σωστό μολύβι ή σκιά ώστε να φαίνονται ολοκληρωμένα και μεγάλα!

Ενυδάτωσε τα χείλη σου
Σε κάθε φωτογραφία θέλεις τα χείλη σου να φαίνονται ζουμερά, υγιή και ενυδατωμένα. Έτσι, πέρα απ το κραγιόν σου χρησιμοποίησε ένα lip balm για λάμψη και ενυδάτωση!

Πηγή:happysizes