Η Marie Chantal ξεχωρίζει για το κομψό στυλ της αλλά και για τη λαμπερή και αψεγάδιαστη επιδερμίδα της. Όπως έχει δηλώσει πολλές φορές και η ίδια, φροντίζει εντατικά το πρόσωπό της τόσο με ποιοτικά skincare προϊόντα όσο και με συγκεκριμένα τελετουργικά ομορφιάς που ακολουθεί πιστά.

Αυτό που θεωρεί ωστόσο ότι βοηθά περισσότερο την επιδερμίδα της είναι ένα συγκεκριμένο serum που έχει εντάξει στη ρουτίνα της κι αυτό δεν είναι άλλο από το Glow Drops της Dr. Barbara Sturm, που σύμφωνα με ξένο διεθνή τίτλο είναι το αγαπημένο της serum  όπως κι άλλων διάσημων κυριών. Μερικές σταγόνες από αυτό το serum συντελούν στη θρέψη και βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας της.

Γιατί να εντάξετε το serum (ορό) στην skincare ρουτίνα σας:

Πρόκειται για μια φόρμουλα με πολύ ελαφριά σύνθεση και λεπτόρρευστη υφή που είναι εμπλουτισμένη με υψηλές συγκεντρώσεις δραστικών συστατικών, όπως, μεταξύ άλλων, το υαλουρονικό οξύ, η βιταµίνη C και το γλυκολικό οξύ. Αυτό που διακρίνει τους ορούς από άλλα προϊόντα περιποίησης είναι ότι η συμπυκνωμένη σύνθεση των συστατικών που περιέχουν διεισδύει στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος και παρέχει σε αυτό υψηλά επίπεδα ενυδάτωσης και βαθιά κυτταρική θρέψη, προάγοντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Επίσης, τα δραστικά συστατικά στοχεύουν σε πολύ συγκεκριμένες ανάγκες που έχει η επιδερμίδα μας, όπως για παράδειγμα τη μείωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, τη βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας, τη λάμψη και τη σύσφιξή της, ακόμα και τη θεραπεία από σημάδια ακμής ή διεσταλμένους πόρους χωρίς φυσικά να τους φράζει.