Η Mary Phillips είναι η makeup artist που εμπιστεύονται για το μακιγιάζ τους μερικές από τις πιο διάσημες γυναίκες του κόσμου ανάμεσα σε αυτές η Hailey Bieber, η Kendall Jenner και η Jennifer Lopez.

Εκείνη επιμελείται τα μακιγιάζ τους πριν από τις φωτογραφίσεις και τα red carpets, εξασφαλίζοντας πως δείχνουν λαμπερές και αψεγάδιαστες. Για αυτό, όταν επαγγελματίες σαν τη Phillips μοιράζονται τα μυστικά τους, εμείς κρατάμε σημειώσεις.

Αυτή τη φορά, η makeup artist ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο TikTok αποκαλύπτοντας τον τρόπο που εφαρμόζει το μολύβι χειλιών ώστε να δείχνουν πιο γεμάτα.

Το μυστικό της βρίσκεται στο overlining των χειλιών, αλλά για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα εφαρμόζει την τεχνική μόνο στο κέντρο τους, ενώ ακολουθεί την φυσική γραμμή τους στα εξωτερικά.

@makeupbymaryphillips the lip liner technique i prefer to use! everyone has a different preference and that’s ok 💋 let me know if you have any questions! #liplinertutorial #overlininglips #liplinerhack #makeupartist #maryphillipstechnique #oscars2023 ♬ Lo-fi hip hop – NAO-K