Ένας νέος χώρος έχει ανοίξει στην περιοχή του Αγίου Στέφανου που είναι πραγματικά μια όαση μέσα στο πολυτάραχο περιβάλλον που κινούμαστε.

Σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής και ηρεμίας, στο νέο κατάστημα περιποίησης, «Me, myself and I nails + more» απολαμβάνεις κυριολεκτικά όλες τις υπηρεσίες που ο χώρος παρέχει με εξαιρετική φροντίδα και επαγγελματισμό.

Οι υπηρεσίες αφορούν την περιποίηση των άκρων με εξαιρετικές και σύγχρονες μεθόδους .

Όσον αφορά την περιποίηση του σώματος, μπορείτε να δοκιμάσετε το πρωτοποριακό βιοενεργειακό μασάζ το οποίο εξισορροπεί όλα τα σημεία του κορμιού σας αποβάλλοντας τις τοξίνες του οργανισμού, την ένταση και το στρες δίνοντας μια υγιή και φρέσκια όψη στο δέρμα.

Στο νέο αυτό χώρο οι επαγγελματίες τεχνίτες, θα αναδείξουν το πρόσωπό σας με tattoo φρυδιών και extension βλεφαρίδες τονίζοντας την ομορφιά του.

Παράλληλα, στον χώρο θα βρείτε προϊόντα τα οποία διατηρούν τα αποτελέσματα των παραπάνω υπηρεσιών φροντίζοντας για την ψυχολογία του δέρματος , απ την κορυφή ως τα άκρα.

Στο κατάστημα «Me, myself and I nails + more» υπάρχει μια εκτενή γκάμα υπηρεσιών ομορφιάς που καλύπτει όλες τις ανάγκες. Οι έμπειροι τεχνίτες είναι αφοσιωμένοι στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και εξατομικευμένης περιποίησης για να σας βοηθήσουν να αισθανθείτε όμορφοι και αναζωογονημένοι.

Ορισμένες από τις κυριότερες υπηρεσίες που προσφέρει περιλαμβάνουν:

Μανικιούρ και πεντικιούρ: Αποκτήστε υπέροχα νύχια με τις τελευταίες τάσεις στο μανικιούρ και το πεντικιούρ. Αφεθείτε στους επαγγελματίες του χώρου και απολαύστε μια αναζωογονητική εμπειρία.

Βιοενεργειακό μασάζ:

Πρόκειται για μια συσκευή υψηλής τεχνολογίας. Συνδέεται σε μια πρίζα. Και μέσω ηλεκτρικά αγώγιμων γαντιών , μετατρέπει το ηλεκτρικό ρεύμα σε βιο ρεύματα που έχουν συγγένεια για το ανθρώπινο σώμα – με τάση 8 βολτ.

Αυτή η ένταση είναι χαρακτηριστική των κυττάρων του σώματός μας. Είναι σημαντικό! Επομένως, η διαδικασία μασάζ BioEnergy είναι ασφαλής τόσο για τον πελάτη όσο και για τον μασέρ.

Κατά τη διάρκεια του μασάζ, εμφανίζεται μια στοχευμένη επίδραση σε βιολογικά ενεργά σημεία, οι μεσημβρινοί καθαρίζονται, η κυκλοφορία του QI και το αίμα αποκαθίσταται, καθώς και η ισορροπία του Yin-Yang των εσωτερικών οργάνων. Ως αποτέλεσμα, τα κύτταρα του σώματός μας τρέφονται ξανά και έχουν την ικανότητα να καθαρίζονται πλήρως!

Tο βιοενεργειακό μασάζ βοηθά:

•στην αποβολή τοξινών, καθαρισμός αίματος

• στην βελτιωμένη κυκλοφορία του αίματος

•στην βελτιωση μεταβολισμού

•στην αύξηση της κυτταρικής δραστηριότητας, ενίσχυση της ανοσίας, αυτοθεραπεία του σώματος

•στην ρύθμιση του αυτόνομου νευρικού συστήματος, βελτίωση της ποιότητας του ύπνου

• στην αφαίρεση οιδήματος, ανακούφιση από τον πόνο, ενίσχυση των οστών και των μυών

•στην ρύθμιση του ενδοκρινικού συστήματος, αισθητική επίδραση,

• στην απώλεια βάρους

•στην απελευθέρωση ενεργειακών καναλιών, εξάλειψη θρόμβων αίματος και στάση αίματος.

Παράλληλα, στο Me, myself and I nails + more θα βρείτε ένα αρωματικό χώρου το οποίο έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι και βοήθα να απαλλαχτούμε απ την πίεση και το στρες της ημέρας με το γλυκό άρωμα του που μας αγκαλιάζει με αγάπη, όπως και οι πελάτες που επισκέπτονται τον χώρο.

Για να συνεχίζεται η φροντίδα στους προσωπικούς η επαγγελματικούς σας χώρους, μπορείτε να προμηθευτείτε το δικό σας καθώς είναι προς πώληση!

Ανακαλύψτε την πολυτέλεια και την αναζωογόνηση στο νέο κατάστημα περιποίησης Me, myself and I nails + more στον Άγιο Στέφανο!

Η υπεύθυνη του καταστήματος, Έυα Βαμβακάρη μας ξενάγησε στον χώρο και μας βοήθησε να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα παρέχοντάς μας κάποιες από τις κορυφαίες υπηρεσίες που προσφέρει. Η εμπειρία ήταν μοναδική!