Η Sarah Jessica Parker έχει δηλώσει πολλές φορές ότι είναι αρκετά επιλεκτική και ως προς τα skincare προϊόντα στα οποία επενδύει, αποφεύγοντας να ξοδεύει πολλά χρήματα και να γεμίζει με κρέμες και ορούς που στοιβάζονται στο συρτάρι της.

Η ιέρεια του στυλ μοιράστηκε μερικά από τα beauty tips που ακολουθεί πιστά και η ίδια, μια ζωή. Και αν κρίνουμε από την όμορφη επιδερμίδα της, δεν χάνουμε τίποτα να τα υιοθετήσουμε κι εμείς.

1.Το top skincare tip για νεανική επιδερμίδα

Η ηθοποιός συμβουλεύει να απλώνουμε το σέρουμ ή την ενυδατική μας σε νωπή και όχι στεγνή επιδερμίδα, αμέσως μετά τον καθαρισμό. Κι αυτό γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεις ότι η υγρασία θα παραμείνει στην επιδερμίδα.

2. Το αγαπημένο της προϊόν μακιγιάζ

Η ηθοποιός απαντά ότι δεν λείπει ποτέ από το νεσεσέρ της το αγαπημένο της lip gloss για την ακρίβεια, έχει πάντα στην τσάντα της δύο και τρία glosses. Απεναντίας, δεν φορά ποτέ κραγιόν.

3. Το αντηλιακό είναι το καλύτερο αντιγηραντικό προϊόν

Δεν ξεχνά ποτέ το αντηλιακό, χειμώνα καλοκαίρι. Μάλιστα, αν πρέπει να επιλέξει να φορέσει μόνο μια κρέμα το πρωί, αυτή θα είναι το αντηλιακό (έναντι της ενυδατικής ή του foundation). Επίσης, δεν φοράει σχεδόν ποτέ foundation και πολλά προϊόντα μακιγιάζ.

Extra tip: Σε μια bad hair day

Πολύ απλά πιάνει τα μαλλιά της σε κότσο!