Η Sarah Jessica Parker σε πρόσφατες δηλώσεις της σε ξένο περιοδικό αποκάλυψε την καθημερινή skincare ρουτίνα που ακολουθεί πρωί και βράδυ, που τη βοηθά να διατηρεί σε άψογη φόρμα την επιδερμίδα της στα 58 της χρόνια.

Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε πως προτιμά να υιοθετεί πιο απλά τελετουργικά ομορφιάς, χωρίς πανάκριβα προϊόντα αλλά ούτε και χιλιάδες βήματα φροντίδας για να περιποιηθεί το δέρμα της, εκμεταλλευόμενη έτσι καλύτερα τον χρόνο της.

Αναλυτικότερα, η ίδια ισχυρίστηκε ότι προτιμά να μην επενδύει χρήματα σε πανάκριβες κρέμες που υπόσχονται θαύματα ενώ απεχθάνεται να χάνει ώρες μπροστά στον καθρέφτη της, τη στιγμή μάλιστα που συνήθως βιάζεται να χωρέσει τα πάντα σε ένα 24ωρο. Γι’ αυτόν τον λόγο αρκείται σε μια μόλις ενυδατική κρέμα το πρωί και ελάχιστο μακιγιάζ, καθώς και σε ένα σέρουμ ή κρέμα το βράδυ, σε μια 3-step ρουτίνα που την καλύπτει πλήρως

Τα καλά νέα είναι πως η ενυδατική της κρέμα δεν κοστίζει πάνω από 40 ευρώ ενώ καλύπτει τις ανάγκες της επιδερμίδας της.

Πρόκειται για την Retinol Correxion Line Smoothing Max Hydration Cream της RoC που περιέχει υαλουρονικό οξύ και ρετινόλη για ορατή μείωση των ρυτίδων και λεπτών γραμμών σε μόλις μία εβδομάδα αλλά και 48ωρη ενυδάτωση. Η εντατική εφαρμογή της προσφέρει συνολική σύσφιξη, αποκατάσταση της ελαστικότητας και της φυσικής λάμψης της επιδερμίδας καθώς και αποχρωματισμό των σκούρων κηλίδων.


Οι κρέμες με ρετινόλη, αν και πολύ αποτελεσματικές απέναντι στις ρυτίδες, είναι καλό να αποφεύγονται τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω του ότι προκαλούν φωτοευαισθησία στο δέρμα και να προτιμούνται από το φθινόπωρο και μετά, όταν μειώνεται και η έκθεση στον ήλιο.