Το φθινόπωρο αποτελεί την εποχή των νέων ξεκινημάτων αλλά και της γνωριμίας με κάθε καινούριο trend που θα μας συνοδεύσει και τον χειμώνα. Στην ομορφιά τα πράγματα λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο, και πολλές από εμάς, ήδη αναζητούμε ιδέες που θα μας δώσουν έμπνευση για την χρωματική παλέτα που θα επιλέγουμε τους προσεχείς μήνες. Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά το μανικιούρ μας, πολλές δίνουμε στις πιο σκούρες αποχρώσεις τη θέση των ανοικτών λευκών και ροζ του καλοκαιριού.

Ποιο όμως πρόκειται να είναι εκείνο το χρώμα στα νύχια που θα αποτελέσει την Νο1 τάση σύμφωνα μάλιστα με τις influencers των social media, το φετινό φθινόπωρο; Τα σοκολατένια νύχια!

Αυτό το φθινόπωρο θα δούμε πολλές πλούσιες καφέ αποχρώσεις, αποχρώσεις καραμέλας, σοκολάτας και κρέμας. Με λίγα λόγια, τα vibes είναι καφέ!

@sakshizzleee__ come get my nails done with me 🙊 #chromenails #chocolatechromenails #naildaywithme #naildesigns #chrome #almondnails #fyp #tiktokcanada🇨🇦 ♬ A Cup of Coffee – Muspace

Μία εκδοχή των σοκολατένιων νυχιών είναι αυτή όπου επιλέγεται ένα πιο ανοιχτό χρώμα, αυτό της σοκολάτας γάλακτος. Όποια εκδοχή κι αν επιλέξετε, το καφέ μανικιούρ είναι κομψό και ταιριάζει απόλυτα με την εποχή.

@samanthahaste chocolate brown glazed doughnut nails 🍫 #glazednails #glazeddonutnails #glazeddoughnutnails #haileybiebernails #haileybaldwinnails #biabnails #biab #gel #gelnails #buildergelnails #chocolateglazeddonutnails #chocolateglazeddonut #chocolatenails #brownnails #autumnnails #nudenails #nailsinspo #nailinspo #nailideas #nailartist #nailart #nailsart ♬ original sound – Samantha Haste