Εκτός από τις εξαιρετικές δημιουργίες των διάσημων οίκων μόδας που είχαν την τιμητική τους στo 70o κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών που έλαβε τέλος την περασμένη Κυριακή, την παράσταση έκλεψαν και τα εντυπωσιακά beauty looks των celebrities που περπάτησαν στo κόκκινο χαλί.
Ξεχωρίσαμε για εσάς μερικές από τις καλύτερες beauty εμφανίσεις των Καννών και σας τις παρουσιάζουμε:

Emily Ratajkowski

Το συγκεκριμένο μακιγιάζ αποτελεί το ιδανικό παράδειγμα της μονοχρωμίας που, είναι trend τη φετινή σεζόν. Η Emily αρκέστηκε στις ζεστές αποχρώσεις του καφέ για τα μάτια, το πρόσωπο και τα χείλη της. Το κραγιόν είναι εξαιρετικό, ενώ το επιμελώς ατημέλητο χτένισμά της με την μαύρη κορδέλα, απλώς εκπληκτικό.

Jessica Chastain

Ποιος είπε πως δεν μπορούμε να δώσουμε έμφαση και στα μάτια και στα χείλη; Παρότι και εμείς τείνουμε να το εφαρμόζουμε, η Jess έρχεται να καταρρίψει όλα τα στερεότυπα με τον πιο έντονο τρόπο. Συνδυάζει φλογερά κόκκινα χείλη με smokey eye και ginger μαλλιά. Και, κάπως, καταφέρνει να δείχνει υπέροχη.

Lily Rose Depp

Με ένα φανταστικό nude στα χείλη που κολακεύει την επιδερμίδα της, smokey eye σε μπρονζέ αποχρώσεις και επιμελώς ατημέλητους κυματισμούς να συνοδεύουν τα χρυσά της κοσμήματα, η Lily θυμίζει θεά της Ελληνικής μυθολογίας.

Bella Hadid

Αυτό το περιποιημένο bob με τους απαλούς κυματισμούς και το ρετρό eyeliner,  προσδίδουν στην Bella Hadid έναν old Hollywood αέρα.

Hailey Baldwin

Τα κουρέματα που σταματούν απότομα έχουν κάνει και επισήμως comeback. Η Hailey, ως σωστή trendsetter, έσπευσε να δοκιμάσει το trend που επέστρεψε, δίνοντας έτσι μια μοντέρνα πινελιά στην κλασική μπρονζέ λάμψη και nude απόχρωση στα χείλη που τείνει να προτιμά.

Monica Bellucci

Μερικές φορές το κλασικό είναι το καλύτερο. Η Monica δείχνει υπέροχη με απλές αλλά έντονες μαύρες βλεφαρίδες και λαμπερά nude χείλη. Είναι σέξι, αλλά chic και ιδανικό για την ηλικία της.