Η Sarah Jessica Parker αποτελεί τη ζωντανή απόδειξη πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Πίσω από τη σταθερά λαμπερή και νεανική επιδερμίδα της κρύβεται η αγαπημένη της makeup artist, Elaine Offers, η οποία βρίσκεται στο πλευρό της για περισσότερα από δέκα χρόνια.

Η Elaine Offers σε πρόσφατη συνέντευξή της προτείνει το ιδανικό μακιγιάζ μετά τα 50 για μια πιο νεανική εμφάνιση, που ακτινοβολεί υγεία.

Αυτό που προτείνει η Offers σε κάθε γυναίκα άνω των 50 είναι η υιοθέτηση ενός φυσικού μακιγιάζ με λαμπερή βάση και η ένταση στα φρύδια και τα χείλη.

«Πάντα επιλέγω ένα foundation που να ταιριάζει με την απόχρωση του λαιμού και του στέρνου για να δημιουργήσω ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα, Οι ψεύτικες βλεφαρίδες, που έχουν πλούσιο όγκο, αλλά όχι μεγάλο μήκος, κάνουν θαύματα στο πόσο έντονο δείχνει το βλέμμα», λέει χαρακτηριστικά.

Αν θέλετε ωστόσο η επιδερμίδα σας να αποκτήσει μια πραγματικά νεανική όψη, θα πρέπει πρώτα να εστιάσετε στην περιποίησή της.

Η Offers προτείνει το σχολαστικό καθαρισμό της επιδερμίδας με ένα αποτελεσματικό, αλλά απαλό κρεμώδες καθαριστικό ή ένα νερό micellaire.

Για το βράδυ προτείνει την εφαρμογή ενός ορού με ρετινόλη και μιας πλούσιας ενυδατικής κρέμας, που θα ενισχύσει την παραγωγή κολλαγόνου.

Για τη μέρα από την άλλη, προτείνει την εφαρμογή ενός ορού με βιταμίνη C και ενός αντηλιακού.