Τα εμβληματικά αφρόλουτρα Le Petit Marseillais επανασυστήνονται με νέες πολύχρωμες και φιλικές προς το περιβάλλον συσκευασίες. Τα ανανεωμένα αφρόλουτρα φροντίζουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα χάρη στην ακόμη πιο φυσική σύνθεσή τους, προσφέροντας την ίδια καθημερινή απόλαυση.

Πρόκειται για τη σειρά αφρόλουτρων χωρίς χρωστικές, που καθαρίζει την επιδερμίδα απελευθερώνοντας ένα υπέροχο άρωμα, προσφέροντας ενυδάτωση και αναζωογόνηση.

Παράλληλα με το δυναμικό επαναλανσάρισμα,που διατηρεί ωστόσο τα μοναδικά φυσικά αρώματα και την ίδια υπέροχη αίσθηση καθαριότητας και ενυδάτωσης, η σειρά Le Petit Marseillais εμπλουτίζεται με δύο νέα εξωτικά αρώματα της Μεσογείου.

Η βιολογική άγρια φράουλα και το βιολογικό λευκό ροδάκινο&νεκταρίνι ήρθαν για να χαρίσουν ένα μοναδικό ταξίδι σε μια νέα εμπειρία αισθήσεων.

Τα δύο αυτά νέα μοναδικά αρώματα έρχονται να προστεθούν στις απολαυστικές προτάσεις από βιολογικό γάλα βανίλιας, βιολογικό άνθος πορτοκαλιάς,βιολογικό γάλα γλυκού αμυγδάλου, βιολογικό άνθος κερασιάς και βιολογική καρύδα, για μια μοναδική αίσθηση αναζωογόνησης μακράς διαρκείας.

Δερματολογικά ελεγμένα και με 92% φυσικά συστατικά, τα αφρόλουτρα της σειράς ξεχωρίζουν για την απαλή σύνθεση, το ουδέτερο pH και τις θρεπτικές τους ιδιότητες, προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση.

Από το 1996, η σειρά αφρόλουτρων Le Petit Marseillais ανταποκρίνεται στις σύγχρονες τάσεις της εποχής εμπνευσμένη από τη φύση και πάντα με σεβασμό προς αυτήν και τους καταναλωτές.

Αναζητήστε τα αφρόλουτρα εμπνευσμένα από τη φύση & για όλη την οικογένεια από το Le Petit Marseillais στα ράφια των σούπερ μάρκετ και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης!