Τα αρώματα συγκαταλέγονται διαχρονικά στις μεγαλύτερες beauty αγάπες κάθε γυναίκας. Χωρίς αυτή την τελευταία πινελιά, κανένα look δεν είναι ολοκληρωμένο και κάθε εμφάνιση φαντάζει απρόσωπη. Η μυρωδιά, άλλωστε είναι αυτή που σας κάνει να ξεχωρίζετε ανάμεσα στο πλήθος, ενώ ταυτόχρονα αποκαλύπτει και στοιχεία για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά σας.

H επιλογή ενός αρώματος είναι καθαρά προσωπική υπόθεση και απαιτεί να επενδύσετε πολύ χρόνο στην αγορά παρόλα αυτά, μερικές φορές βοηθάει να έχετε κάποια αρώματα υπόψιν σας πριν πάτε στα καταστήματα. Αν σας αρέσουν τα αρώματα μου μυρίζουν φρεσκάδα τότε δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε το αγαπημένο άρωμα της Naomi Watts.

Η διάσημη ηθοποιός σε συνέντευξή της αποκάλυψε πως «αγαπώ τα απαλά αρώματα. Δε μου αρέσουν τα έντονα αρώματα ούτε σε μένα ούτε στους άλλους. Αυτό το διάστημα, το Original Musk Eau de Toilette της Kiehl’s είναι από τα αγαπημένα μου, γιατί είναι φρέσκο. Μου θυμίζει τη μυρωδιά που έχω μόλις βγαίνω από το ντους».

Το Original Musk Eau De Toilette, το signature αρωματικό blend της Kiehl’s κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1920, επαναλανσαρίστηκε το 1963 και δεν έπαψε στιγμή να βρίσκεται στη λίστα με τα αγαπημένα των perfume addicts.

Στις νότες κορυφής βρίσκονται άνθη πορτοκαλιάς και περγαμόντο που ακολουθούνται από μεσαίες νότες κρίνου, νερόλι, ylang ylang και τριαντάφυλλου. Στη βάση του αρώματος αναδύεται ο ανατολίτικος χαρακτήρας του με νότες σπόρου tonka, musk και πατσουλί.