Η Victoria Beckham λατρεύει τα skincare προϊόντα γι’αυτό άλλωστε έχει δημιουργήσει και τη δική της σειρά. Παράλληλα ακολουθεί κατά γράμμα τις συμβουλές της προσωπικής της facialist Melanie Grant, η οποία έχει VIP πελατολόγιο.

«Με δύο δεκαετίες εμπειρίας στον κλάδο και υπερσύγχρονα στούντιο σε Sydney, Μελβούρνη, Los Angeles και Λονδίνο η Melanie έχει καθιερωθεί ως μία από τις κορυφαίες ειδικές περιποίησης δέρματος στον κόσμο» λέει η Beckham. H facialist μοιράζεται ταυτόχρονα τις γνώσεις και τις συμβουλές στο δικό της site όπου υπάρχει και μια κατηγορία με την ονομασία “Skin School” απ’ όπου δίνει μαθήματα ομορφιάς.

Υπάρχει ένα βασικός skincare κανόνας που ορκίζεται τόσο η ειδικός όσο και η Beckahm κι αυτός έχει να κάνει με την βιταμίνη C και το αντηλιακό. Πιο συγκεκριμένα τονίζει ότι αρχικά εφαρμόζεις το προϊόν που περιέχει τη βιταμίνη και στη συνέχεια την αντηλιακή σου κρέμα. Πάντα με αυτή τη σειρά.

Μελέτες έχουν δείξει ότι η χρήση κρέμας που περιέχει την ισχυρή αντιοξειδωτική βιταμίνη C είναι απαραίτητη μιας και προστατεύει το δέρμα από τη βλάβη που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες οι οποίες δημιουργούνται από τις ακτίνες UV.