Οι γυναίκες που δεν αγαπούν να δίνουν πάντα την απόλυτη προσοχή στα μαλλιά τους ψάχνουν ένα κούρεμα που τους δίνει την ευχέρεια να αφήνονται σε αυτό. Χωρίς προσπάθεια και μετά από ελάχιστη σκέψη καταλήξαμε πως το ιδανικό είναι σίγουρα το shag haircut.

Αυτή τη σεζόν υπάρχει μία παραλλαγή του κλασικού shag που ακούει στο όνομα subtle shag και κάνει ήδη θραύση στο TikTok. Το νέο it στυλ της χρονιάς- ένα κούρεμα που μάλιστα δεν χρειάζεται πιστολάκι για να δείχνει όμορφο.

Το εν λόγω κούρεμα χαρακτηρίζεται από έντονο φιλάρισμα και από φυσική, messy υφή, που του χαρίζει αυτό το ανεπιτήδευτο coolness. Το δημοφιλές hairstyling δίδυμο του TikTok, The Hair Bros (aka οι κομμωτές Nick Latham και Seán Paul Nother), αποκάλυψαν το μυστικό πίσω από το κούρεμα αυτό που δεν χρειάζεται πιστολάκι: το φιλάρισμα των μαλλιών με ξυραφάκι.

@thehairbros The Subtle Shag. A huge transformation and a hair cut that literalky requires no styling at all. #thehairbros #fy #fyp #shag #haircut #onlygiuro ♬ Paris – 斌杨Remix

«Το ξυραφάκι χαρίζει έναν grungier χαρακτήρα στα μαλλιά», εξηγεί ο Latham στο βίντεο. «Το κλειδί για τις τέλειες αφέλειες, πιστεύουμε ότι είναι το να ξεκινούν λίγο πιο πίσω και να έχουν διάφορα μήκη», προσθέτει. Η διαφορά του με το κλασικό shag, που είχε επανέρθει στη μόδα πριν μερικά χρόνια, είναι ότι είναι πολύ πιο αέρινο.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!