Τα mermaid tears είναι η νέα τάση στο μακιγιάζ!

Τα mermaid tears είναι η νέα τάση στο μακιγιάζ!

 

Όπως ήδη γνωρίζετε οι έντονες αποχρώσεις είναι η μεγαλύτερη τάση όσον αφορά στο μακιγιάζ των ματιών. Γαλάζιο, ροζ, κίτρινο, πράσινο, μοβ, κόκκινο, φούξια – όλες οι αποχρώσεις είναι huge trend στο eye makeup, αλλά αν σας φαίνεται too much, τότε η παρακάτω minimal εκδοχή του ίσως είναι αυτή που ψάχνετε.

Η νέα τάση ακούει στο όνομα Mermaid Tears και θέλει να φοράτε μία σκιά σε έντονο χρώμα μόνο στην εσωτερική γωνία των ματιών σας, σαν δάκρυ. Φυσικά, μπορείτε αν θέλετε να τη συνδυάσετε με ένα άλλο χρώμα σε όλο το κινητό βλέφαρο, αλλά σε αυτή την περίπτωση το τελικό look θα είναι πολύ πιο έντονο.

Ο makeup artist των Kardashians, Rob Scheppy, εξηγεί πως αυτή η τεχνική ξεκινά αρχικά από την επιλογή του χρώματος , που θα αναδείξει τόσο την επιδερμίδα μιας γυναίκας όσο και το χρώμα των ματιών της, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει κάθε φορά και η ενδυματολογική επιλογή.

Πέρα από το χρώμα, το προϊόν που θα επιλέξεις, θα πρέπει να έχει κρεμώδη ή υγρή μορφή και να στεγνώνει γρήγορα, χωρίς να χρειάζεται setting powder, όπως το cushion eyeliner.

Επειδή ακριβώς τα mermaid tears δημιουργούνται στην εσωτερική γωνία των ματιών, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις ένα λεπτό πινέλο για ακριβή εφαρμογή του προϊόντος.

Αφού τελειώσεις με την εσωτερική γωνία των ματιών, μπορείς να απλώσεις μια σκιά στο άνω κινητό βλέφαρο, η οποία θα ταιριάζει χρωματικά με τα mermaid tears και θα εξισορροπεί το αποτέλεσμα. Όπως, τα γήινα χρώματα.

Οι παρακάτω φωτογραφίες θα σας πείσουν να το δοκιμάσετε:

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top