Τα must κουρέματα του φθινοπώρου με έμπνευση από τις πασαρέλες

 Τα must κουρέματα του φθινοπώρου με έμπνευση από τις πασαρέλες

 

Η αρχή κάθε νέας σεζόν είναι η τέλεια αφορμή για να κάνουμε νέα ξεκινήματα και αλλαγές. 

Το φθινόπωρο λοιπόν, μόλις ξεκίνησε και αν σκέφτεστε να κάνετε μία αλλαγή στα μαλλιά σας γιατί βαρέθηκατε το ίδιο κούρεμα, παρακάτω θα βρείτε τα πιο hot κουρέματα με έμπνευση από τις πασαρέλες.


Καρέ

Το καρέ και το φετινό φθινόπωρο/ χειμώνα πρωταγωνιστεί, «πείθοντας» ή έστω βάζοντας σε πειρασμό όσες έχουμε μακριά μαλλιά και τόσα χρόνια αντιστεκόμαστε σθεναρά. Είναι φρέσκο, πρακτικό και μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε πολλές εκδοχές του (από πολύ κοντό- aka bob- wavy, μακρύ καρέ- aka lob κλπ).

Αφέλειες

Οι αφέλειες για ακόμη μία φορά πρωταγωνιστούν στις τάσεις της νέας σεζόν. Σε ίσια και σγουρά μαλλιά, καρέ, κοντά αλλά και πιο μακριά, να ξεκινούν από την κορυφή του κεφαλιού και να καλύπτουν όλο το μέτωπο όπως αυτές της Brigitte Bardot, άλλες πιο κοντές δίνοντας έναν πιο ιδιαίτερο αέρα στο look.Pixie, πολύ κοντά κουρέματα

Σοφιστικέ, sexy και τολμηρό, είναι το απόλυτο κούρεμα- ανατροπή που μπορείς να κάνεις στα μαλλιά σου, ιδιαίτερα αν έχεις αρκετά μακρύ μήκος και θέλεις μία μεγάλη αλλαγή. Μπορείς να το συνδυάσεις με αφέλειες ή πλάγια φράντζα.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top