Τα νέα limited edition κραγιόν της Hermès είναι ότι χρειαζόμαστε για αυτό το φθινόπωρο

Τα νέα limited edition κραγιόν της Hermès είναι ότι χρειαζόμαστε για αυτό το φθινόπωρο

 

Ο γαλλικός οίκος μόδας Hermès στις αρχές του 2020 ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός beauty προϊόντος, για πρώτη φορά στα 183 χρόνια ιστορίας του.

Πρόκειται για μία συλλογή κραγιόν με 24 αποχρώσεις, οι οποίες είναι εμπνευσμένες από το αρχείο με τα 75,000 δείγματα μεταξωτών μαντιλιών του οίκου κι από τις 900 αποχρώσεις δέρματος.

Μετά την επιτυχία που γνώρισε η συλλογή τώρα ο οίκος λανσάρει τρεις νέες αποχρώσεις.

Οι νέες προσθήκες στη Rouge Hermès collection είναι τρία limited edition κραγιόν σε ροζ αποχρώσεις -δύο με satin φινίρισμα και ένα με matte. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του brand, η έμπνευση πίσω από τα νέα αυτά κραγιόν είναι οι θρυλικοί καλλιτέχνες Charles Sheeler, John Register, Arduino Cantàfora και Jean Hélion.

Η απόχρωση Rose Ombré (satin) περιγράφεται στην ιστοσελίδα του οίκου ως «ξύλο τριανταφυλλιάς, μια μυστική απόλαυση, διακριτική και ήπια».

Η Rose Pommette (satin) είναι «ένα ανοιχτόχρωμο, χαρούμενο και ζωντανό ροζ, σαν ένα άγριο τριαντάφυλλο σε έντονο ηλιακό φως». Τέλος, η Rose Nuit (matte) είναι ένα «βελούδινο ροζ, βαθύ και απαλό με διακριτικές αποχρώσεις του μπλε κάτω από έναν έναστρο ουρανό».

Το κάθε κραγιόν κοστίζει $72 και είναι διαθέσιμο στο Hermes.com.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top