Το καλοκαίρι λίγο με τα μπάνια στη θάλασσα λίγο με τις πρωινές βόλτες στην πόλη, το δέρμα μας αποκτά μία πιο σκούρα όψη. 

Το μαύρισμα, αν το διαχειριστούμε σωστά, με τα κατάλληλα προϊόντα μακιγιάζ, μπορούμε να το κάνουμε να δείχνει πιο εντυπωσιακό, σαν να έχουμε κάνει ώρες ηλιοθεραπεία και να έχουμε το απόλυτο glow summer makeup look

Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι πως η βάση για τα καλοκαιρινά looks είναι περιττή. Μπορούμε να επιλέξουμε είτε ένα λεπτόρρευστο προϊόν για όλο το πρόσωπο ή να δουλέψουμε τοπικά concealer.

Απαραίτητο προϊόν ωστόσο του μακιγιάζ είναι το bronzer, σε οποιαδήποτε υφή θέλουμε, υγρό, πούδρα, creamy. Το εφαρμόζουμε σε όλο το πρόσωπο, καθώς θέλουμε να κάνουμε πιο έντονο το μαύρισμα, οπότε δε μένουμε μόνο στα ζυγωματικά ή σε σημεία για contouring.

Στη συνέχεια, μία bronze σκιά με κρεμώδη υφή, είναι ιδανική για το άνω κινητό βλέφαρο. Στην αγορά υπάρχουν πολλές αποχρώσεις και έρχονται να δώσουν ουσιαστικά λάμψη στο άνω κινητό βλέφαρο. Στη συνέχεια, ένα μολύβι στις ρίζες των βλεφάρων θα ενισχύσει το βλέμμα, το οποίο θα απογειωθεί όταν εφαρμόσουμε τη μάσκαρα.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!