Τα πιο λαμπερά beauty looks από τα BAFTA 2019!

Τα πιο λαμπερά beauty looks από τα BAFTA 2019!

Το κόκκινο χαλί των φετινών BAFTAs έλαμψε για ακόμη μία χρονιά από διάσημες προσωπικότητες του διεθνούς στερεώματος που ξεχώρισαν με τις εντυπωσιακές τους εμφανίσεις.

Ποιες celebrities ξεχωρίσαμε για τα beauty looks τους:

Cate Blanchett

Η elegant Cate Blanchett είναι πάντοτε κομψή. Στα χθεσινά BAFTAs το διακριτικό της μακιγιάζ, ανέδειξε όμορφα τα χαρακτηριστικά της.

Irina Shayk

Τα σαρκώδη χείλη της Irina Shayk δεν χρειάζονται ανάδειξη. Η καλλονή μοντέλα εντυπωσίασε στο κόκκινο χαλί με τη φυσική ομορφιά της!

Kate Middleton

Η Δούκισσα του Cambridge προτιμά πάντοτε ήπιους τόνους στο μακιγιάζ. Σε παρόμοια κατεύθυνση κινήθηκε και στα χθεσινά BAFTAs σε ό,τι αφορά το μακιγιάζ, ενώ τα επιβλητικά της κοσμήματα χάριζαν επιπλέον πόντους μεγαλοπρέπειας στην εμφάνισή της!

Glenn Close

Η σπουδαία ηθοποιός Glenn Close φέτος κέρδισε ξανά τις εντυπώσεις με την ερμηνεία της στην ταινία «The mother». Στα βραβεία ήταν κομψή και η εμφάνισή της ανέδειξε την ομορφιά της ηλικίας της με τον πιο κατάλληλο τρόπο.

Margot Robbie

Με μπλε ιριδίζουσα σκιά που τονίζει τα εντυπωσιακά μάτια της, η Margot Robbie λίγο πιο τολμηρή από τις υπόλοιπες celebrities έκλεψε τις εντυπώσεις για ακόμη μία φορά.

Rachel Weisz

Η γλυκιά ηθοποιός τόνισε τα χείλη της και με τα εντυπωσιακά της σκουλαρίκια ήταν πιο όμορφη από ποτέ!

 

 

Scroll To Top