Τα sea glass nails είναι το νέο big trend στα νύχια

Τα sea glass nails είναι το νέο big trend στα νύχια

 

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και τα x-mas trends αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους. Το ίδιο ισχύει και για τις τάσεις στα nail colors, που γίνονται πιο ζεστά και cozy. Ποια είναι, όμως, εκείνη η τάση, που έχει κατακλύσει με φωτογραφίες ολόκληρη την κοινότητα των social media;

Ο λόγος για τα seaglass nails, που φέτος έχουν την τιμητική τους. Πριν ετοιμαστείτε, λοιπόν, να κλείσετε ραντεβού στο nail salon, ακολουθείστε μόνες σας τα παρακάτω εύκολα βήματα και πειραματιστείτε αποκτώντας τα πιο όμορφα άκρα!

Step 1: Αρχικά, τοποθετήστε στα φυσικά νύχια σας tips (ψεύτικα νύχια) και στη συνέχεια λιμάρετέ τα σε οβάλ σχήμα, στο μήκος που επιθυμείτε. Αφιερώστε μερικά λεπτά στη διαδικασία, για να βγει ένα ωραίο αποτέλεσμα και να πλησιάσετε όσο το δυνατόν περισσότερο στο σχήμα της nail artist.

Step 2: Στη συνέχεια, πάρτε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και ρίξτε πάνω του λίγο top coat και λίγο πράσινο/βεραμάν βερνίκι νυχιών. Ανακατέψτε πολύ καλά τα δύο βερνίκια.

Step 3: Εφαρμόστε την απόχρωση που φτιάξατε μόνες σας σε κάθε νύχι. Μπορείτε να απλώσετε μία στρώση ή και περισσότερες ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να δημιουργήσετε, διακριτικό ή πιο έντονο σε απόδοση χρώματος.

Step 4: Ολοκληρώστε απλώνοντας πάνω τους μία στρώση από το top coat σας για να κλειδώσετε το χρώμα. Τόσο απλό και τόσο γρήγορο!

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top