Τightlining: Το trick του makeup artist της Beyoncé για έντονο βλέμμα στη στιγμή

Τightlining: Το trick του makeup artist της Beyoncé για έντονο βλέμμα στη στιγμή

 

Αυτό μου μας έρχεται στο μυαλό πρώτο όταν κάποιος μας μιλάει για την Beyonce, είναι αναμφίβολα οι η λαμπερή της επιδερμίδα και το έντονο βλέμμα της σε κάθε εμφάνιση.

Έτσι όταν ο makeup artist της, αποκαλύπτει tips και tricks για το το χαρακτηριστικό της βλέμμα, όλοι κρατάμε σημειώσεις.

Αυτή τη φορά ο celebrity makeup artist Sir John, ο οποίος επιμελείται, μεταξύ άλλων, το μακιγιάζ της τραγουδίστριας,  μας αποκάλυψε μια τεχνική που ακούει στο όνομα tightlining.

Για να την εφαρμόσετε, θα χρειαστείτε ένα αδιάβροχο μολύβι ματιών και σταθερό χέρι. Με τα δάχτυλά σας ανασηκώνετε ελαφρώς το βλέφαρό σας και τοποθετείτε το μολύβι στην εσωτερική γραμμή των άνω βλεφάρων, προσέχοντας να μπει χρώμα κατά μήκος των βλεφαρίδων, εσωτερικά στη ρίζα τους.

Υπάρχει περίπτωση τα μάτια σας να δακρύσουν αν δεν το έχετε δοκιμάσει ξανά, οπότε κάντε το tightlining πριν οποιοδήποτε άλλο βήμα του μακιγιάζ.

Στη συνέχεια σχεδιάστε την γραμμή eyeliner όπως θα κάνατε συνήθως -με υγρό, gel ή pen eyeliner- και θα δείτε πως τα μάτια σας δείχνουν πιο έντονα και οι βλεφαρίδες σας πιο πυκνές.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top