Το beauty brand της Selena Gomez, «Rare Beauty», ανακοίνωσε τη δημιουργία του Rare Impact Fund, μια πρωτοβουλία που δεσμεύεται να συγκεντρώσει 100 εκατομμύρια δολάρια τα επόμενα 10 χρόνια με στόχο την παροχή πρόσβασης σε υπηρεσίες ψυχικής υγείας σε κοινότητες χαμηλού εισοδήματος.

Συγκεκριμένα το 1% των κερδών από τις πωλήσεις των προϊόντων Rare Beauty, συμπληρωματικά με τα κεφάλαια που συγκεντρώθηκαν από συνεργάτες, θα προσφέρεται στο Rare Impact Fund για την αντιμετώπιση των κενών στις υπηρεσίες ψυχικής υγείας για τις μειονεκτικές κοινότητες.

«Είμαι τόσο ευγνώμων που περιβάλλομαι από μια ομάδα που βοήθησε να γίνει πραγματικότητα το Rare Impact Fund. Από την ίδρυση του brand, θέλαμε να βρούμε έναν τρόπο να επιστρέψουμε στην κοινότητά μας και να υποστηρίξουμε περαιτέρω άτομα που χρειάζονται πρόσβαση σε υπηρεσίες ψυχικής υγείας» είπε  η Gomez και πρόσθεσε: «Το Rare Beauty εστιάζεται στο να βοηθά τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο συνδεδεμένοι μεταξύ τους και λιγότερο μόνοι στον κόσμο. Το Rare Impact Fund θα έχει άμεσο αντίκτυπο σε πολλές ζωές και, τελικά, θα κάνει τη διαφορά στον κόσμο. Είμαι περήφανη για το δουλειά που έχουμε αρχίσει να κάνουμε με τους συνεργάτες μας για να προσφέρουμε αυτές τις υπηρεσίες σε οποιονδήποτε χρειάζεται υποστήριξη».

Εκτός από το Rare Impact Fund, το beauty brand λάνσαρε επίσης και το Rare Beauty Mental Health Council, μια ομάδα εμπειρογνωμόνων που αποτελείται από συμβούλους από κορυφαία πανεπιστήμια, οργανισμούς και εταιρείες που επικεντρώνονται στην προώθηση της σημασίας της ψυχικής υγείας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!