Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης ολοκληρώθηκε με τους σχεδιαστές να παρουσιάζουν τις συλλογές τους για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023, αλλά και να χαρίζουν beauty έμπνευση.

Ανάμεσα στα δεκάδες διαφορετικά hairstyles που είδαμε στο catwalk των διάφορων shows, ξεχώρισε ένα. Ο λόγος για το braided ponytail, το χτένισμα, που πρόκειται να αντικαταστήσει την κλασική αλογοουρά σύμφωνα με την  New York Fashion Week Spring/Summer 2023.

Οι δημιουργίες του οίκου Proenza Schouler συνδυάστηκαν με wet hair looks, ενώ ο θρυλικός hairstylist Guido Palau διαφοροποίησε το look πολλών εκ των μοντέλων, μαζεύοντας τα μαλλιά τους σε braided ponytails.
 

Μια εκδοχή της τάσης παρουσίασε και ο οίκος Tommy Hilfiger στέλνοντας ορισμένα μοντέλα του στο catwalk του με rope braids.
 

 

Μπορεί οι κλασικές αλογοουρές να εκλείπουν, ωστόσο η χαμηλή, loose αλογοουρά, που έγινε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022-23 χάρη τα shows των οίκων Sergio Hudson, PatBo, and Bronx and Banco, φαίνεται πως θα συνεχίσει να βρίσκεται στο προσκήνιο και την επόμενη σεζόν.

Τα απλά, σοφιστικέ χτενίσματα φαίνεται πως θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας την επόμενη σεζόν.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!