Το manicure της Priyanka Chopra στα BAFTA Awards 2021 που μαγνήτισε τα βλέμματα

Το manicure της Priyanka Chopra στα BAFTA Awards 2021 που μαγνήτισε τα βλέμματα

 

Τα 74α βραβεία BAFTA, πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά σε δύο μέρη. Πρώτα το Σάββατο μέσα από μια virtual τελετή με παρουσιάστρια την Clara Amfo η οποία ανέλαβε να παρουσιάσει βραβεία των τεχνικών κατηγοριών.

Το βράδυ της Κυριακής το δεύτερο μέρος με τους Edith Bowman και Dermot O’Leary στην παρουσίαση μεταδόθηκε από το εμβληματικό Royal Albert Hall του Λονδίνου και ήταν ακόμα πιο λαμπερή από την πρώτη.

Η Priyanka Chopra είχε ομολογουμένως μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις, καθώς εκτός από τα outfits που δοκίμασε, την προσοχή τράβηξαν το μακιγιάζ, τα μαλλιά της, αλλά και τα νύχια της.

Η γοητευτική ηθοποιός επέλεξε να υιοθετήσει ένα διαφορετικό στυλ γαλλικού μανικιούρ. Θέλοντας να ξεφύγει λίγο από το συνηθισμένο, κλασικό french style με τα λευκά tips στις άκρες των νυχιών πειραματίστηκε με ένα εντελώς διαφορετικό χρώμα.

Αντί για το signature λευκό η μανικιουρίστ της Michelle Humphrey επέλεξε μαύρο βερνίκι στις άκρες σε nude-creme βάση. Επιπλέον, τα ίδια τα νύχια είχαν επίτηδες πολύ μεγάλο μήκος ακριβώς για να τονιστεί αυτό το black twist στο μανικιούρ αλλά και να αναδειχθεί ακόμα περισσότερο η dark πλευρά του.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top