Ο μύθος της Marilyn Monroe καλά κρατεί! Ακόμα και σήμερα αποτελεί έμπνευση για το στυλ αλλά και τα iconic beauty look της.

Η τελευταία εμφάνιση της Kim Kardashian στο φετινό Met Gala, μας ταξίδεψε σε μία από τις πιο sexy εμφανίσεις της «Old Hollywood« εποχής, με πολλούς να σχολιάζουν αρνητικά αλλά και θετικά αυτή την εμφάνιση αυτή.

Για το καλοκαίρι του 2022, η Marilyn Monroe έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, αυτή τη φορά όμως για το χρώμα των μαλλιών της. Το Marilyn Monroe Blonde, όπως διαβάζουμε στα ξένα tabloids, είναι το απόλυτο και sexy χρώμα μαλλιών που μπορεί να επιλέξει μία γυναίκα αυτή την σεζόν.

Είναι μία απόχρωση σικάτη, η οποία ταιριάζει απόλυτα σε μαυρισμένες επιδερμίδες κάτι που την κάνει ιδανική για το καλοκαίρι. Είναι σίγουρα τολμηρό, αλλά και ένα από τα πιο εμβληματικά χρώματα μαλλιών όλων των εποχών.

Ουσιαστικά, το Marilyn Blonde είναι ένας δροσερός τόνος μαλλιών, με τον οποίο ο hair colorist μπορεί να πειραματιστεί και να βγάλει ό,τι αποτέλεσμα ταιριάζει απόλυτα στον τόνο της επιδερμίδας σας.

Δείτε μερικές celebrities που το ήδη έχουν επιλέξει, για να εμπνευστείτε:

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!