Το μυστικό της Bella Hadid για λαμπερή επιδερμίδα

 Το μυστικό της Bella Hadid για λαμπερή επιδερμίδα

 

Η Bella Hadid στα 23 της χρόνια, είναι από τα πιο διάσημα μοντέλα στον πλανήτη, ενώ το πρόσωπό της φιγουράρει σε διεθνή εξώφυλλα περιοδικών, όπως τα Vogue, Harper’s Bazaar, Elle, GQ, Allure, Dazed και W Magazine. 

Το λαμπερό και ενυδατωμένο δέρμα είναι must και πρώτο μέλημα της Hadid όσον αφορά την περιποίηση. 

Για να διατηρεί το δέρμα της καθαρό και ενυδατωμένο ακολουθεί μια αυστηρή ρουτίνα περιποίησης. Πρώτο και σημαντικότερο είναι, ότι ποτέ δεν κοιμάται βαμμένη! Καθαρίζει πάντα το πρόσωπό της και στη συνέχεια , εφαρμόζει ευλαβικά την αγαπημένη της ενυδατική κρέμα, που είναι ιδανική για το ξηρό και ευαίσθητο δέρμα της.

Πριν εφαρμόσει τη βάση του μακιγιάζ στο πρόσωπό της, πάντα χρησιμοποιεί κάποια μάσκα, ώστε να είναι το δέρμα της λείο και απαλό.

«Παλιά είχα την δυνατότητα να πλένω το πρόσωπό μου το βράδυ και να μην κάνω τίποτα μετά, αλλά τώρα πια αν πάω για ύπνο χωρίς να το ενυδατώσω, το νιώθω ξηρό και να τραβάει. Λατρεύω τις μάσκες προσώπου. Τις κάνω όλη την ώρα. Έχω εμμονή με τις μαύρες peel-off μάσκες και χρησιμοποιώ και μια sheet mask το πρωί όταν ξυπνάω πολύ νωρίς. Είναι πολύ αναζωογονητική!», είχε πει χαρακτηριστικά σε παλαιότερη συνέντευξή της.
 

Scroll To Top