Τρεις διάσημες κυρίες και από τις πιο ισχυρές influencers η Kylie Jenner, Bella Hadid και Kim Kardashian εμφανίστηκαν πρόσφατα με το ίδιο χτένισμα, το οποίο έρχεται από τα ’90s.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Bella περπάτησε το κόκκινο χαλί των VMAs τη Δευτέρα έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα πίσω σε μία ψηλή αλογοουρά, που θύμιζε πολύ το χτένισμα των Bradz, της απόλυτης κούκλας των 90s.

Τα μαλλιά της είχαν χωρίστρα στο πλάι, η φράντζα της ήταν πιασμένη πίσω από το αφτί της με ένα τσιμπιδάκι, ενώ οι άκρες της ήταν γυρισμένες προς τα μέσα με ένα ψαλίδι για μπούκλες. Τελική πινελιά ήταν η τούφα από τα μαλλιά της που ήταν στρατηγικά τυλιγμένη στη βάση της αλογοουρά της έτσι ώστε να καλύπτει το λαστιχάκι.

Η Kylie Jenner αγάπησε τόσο το συγκεκριμένο χτένισμα, ώστε το επέλεξε και η ίδια για την εμφάνισή της στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ του Netflix Travis Scott: «Look Mom I Can Fly» μόλις δύο μέρες αργότερα.

Και η Κim είχε εμφανιστεί με μια παρόμοια ψηλή αλογοουρά, γεγονός που μάς κάνει να πιστεύουμε πως αυτό θα είναι ένα από τα it χτενίσματα της σεζόν.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!