Η Adele μετά από πέντε χρόνια απουσίας και μερικές μεγάλες αλλαγές στη ζωή της επέστρεψε στη μουσική και στη δισκογραφία με το τραγούδι της «Easy on me» κυριολεκτικά να σαρώνει με εκατομμύρια views.
Πιο όμορφη και πιο λαμπερή από ποτέ, η Adele το τελευταίο διάστημα μας έχει χαρίσει κάποια από τα πιο iconic beauty looks.

Φυσικά, το signature winged eyeliner παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο μακιγιάζ της ωστόσο, υπάρχει και μια λεπτομέρεια στο eye look της που αναδεικνύει υπέροχα τα μάτια της.

Ποιο είναι αυτό;

Όταν η Adele φοράει σκιά, ο makeup artist που επιμελείται το μακιγιάζ της, ο Anthony H. Nguyen- θα χρησιμοποιήσει σκιά και κατά μήκος της γραμμής των κάτω βλεφαρίδων. Πρόκειται για ένα έξυπνο beauty τρικ τη σημασία του οποίου συνήθως δεν (ανα)γνωρίζουμε: οι περισσότερες από εμάς εστιάζουμε ιδιαίτερα στο πώς θα απλώσουμε τις σκιές στο άνω βλέφαρο, κάνοντας καλό blending, και σταματάμε εκεί.

«Εφαρμόζοντας λίγη από τη σκιά που χρησιμοποιούμε στο άνω βλέφαρο και κατά μήκος της γραμμής των κάτω βλεφαρίδων, δημιουργούμε ένα πιο ισορροπημένο look» εξηγεί σε συνέντευξή του στο Cosmopolitan ο Dominic Skinner, global senior artist των MAC Cosmetics.

«Απλώνοντας σκιά κάτω από τα μάτια και σβήνοντας την απαλά, τονίζεται περισσότερο -αλλά διακριτικά- το βλέμμα καθώς έτσι τονίζεται περισσότερο το λευκό του ματιού. Είναι δηλαδή ένας έξυπνος τρόπος να αναδείξεις τα μάτια χωρίς να βαρύνεις το μακιγιάζ» προσθέτει.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govatileto.gr σας πηγαίνει παντού!