Το βουργουνδί είναι η πιο must απόχρωση κραγιόν για αυτή τη σεζόν!

Το βουργουνδί είναι η πιο must απόχρωση κραγιόν για αυτή τη σεζόν!

Το βουργουνδί είναι η πιο must απόχρωση κραγιόν για αυτή τη σεζόν και πρέπει να την υιοθετήσετε τους επόμενους μήνες, ώστε να τραβήξετε την προσοχή όλων στο πέρασμά σας.

Μαζί με τα burgundy κραγιόν, σας προτείνουμε και το ιδανικό μακιγιάζ για να τα συνδυάσετε.

Βάση

Απλώστε το καλά μ' ένα πινέλο για foundation και «κλειδώστε» το αποτέλεσμα με μια πούδρα σε ελεύθερη μορφή. Στη συνέχεια, περάστε στο concealer, για να κρύψετε τυχόν ατέλειες και μαύρους κύκλους.

Contouring

Κάντε contouring κάτω από τα μήλα του προσώπου, καθώς και στο μέτωπο και τη μύτη εάν κρίνετε απαραίτητο.

Μάτια

Δεδομένου ότι θα χρησιμοποιήσουμε βουργουνδί αποχρώσεις στα χείλη, τότε αυτό συνεπάγεται ότι το μακιγιάζ των ματιών πρέπει να είναι όσο πιο ήρεμο και διακριτικό γίνεται.

Aπλώστε μια beige/καφέ σκιά, την οποία θα «σβήσετε» στις άκρες της κάνοντας πολύ καλό blend. Επίσης, μπορείτε να εφαρμόσετε μια σκιά σε σκούρο πορτοκαλί τόνο, που θα «δέσει» τέλεια με τα burgundy lips. Στη συνέχεια, βάλτε αρκετές στρώσεις mascara, για να πετύχετε ακαταμάχητο βλέμμα.


Χείλη

Αρχικά, περιγράψτε τα χείλη σας με ένα μολύβι χειλιών σε βουργουνδί απόχρωση, για να μεγαλώσετε λίγο το σχήμα τους και για να εξασφαλίσετε διάρκεια. Έπειτα, περάστε το ιδανικό για εσάς burgundy κραγιόν και ολοκληρώστε το lips makeup.
 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top