Ο δερματολόγος της Angelina Jolie αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της

Ο δερματολόγος της Angelina Jolie αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της

Σε πρόσφατη συνέντευξη της σε γυναικείο περιοδικό η Angelina Jolie, είχε δηλώσει, όσο αφορά την ομορφιά και την περιποίηση του δέρματος της, ότι από την παιδική της ηλικία πηγαίνει στον ίδιο δερματολόγο.

Ο δερματολόγος της, Dr. Rhonda Rand, σε συνέντευξη του, αποκάλυψε κάποια από τα μυστικά και τις ιδιαιτερότητες, αυτής της λαμπερής και αψεγάδιαστης επιδερμίδας.

Συγκεκριμένα είχε δηλώσει: «Όταν η Angelina αποφάσισε ότι θα ακολουθήσει μια καριέρα στην υποκριτική, ήθελε να φροντίζει το δέρμα της με πολλή προσοχή. Είναι τυχερή γιατί κληρονόμησε το εξαιρετικό δέρμα της μητέρας της και έχει φυσική ομορφιά- έτσι δεν χρειαζόταν να κάνει πολλά.

Έβαζε πάντα αντηλιακό, χρησιμοποιούσε ένα πολύ απαλό cleanser, μερικές φορές οξέα και πάντα φυσικά προϊόντα. Δεν χρειάστηκε ποτέ scrubs ή προϊόντα με χημικά».

Επιπλέον πρόσθεσε ότι στην καθημερινότητα της η ηθοποιός δεν βάζει make up, αν δεν το απαιτούν οι περιστάσεις, και ίσως είναι ακόμη ένας λόγος για το αποτέλεσμα που βλέπουμε σήμερα.

Ωστόσο, ο ίδιος αποκάλυψε ότι η Jolie λόγω της προληπτικής διπλής μαστεκτομής στην οποία υποβλήθηκε το 2013, είχε πρόωρη εμμηνόπαυση, όμως οι ανάγκες του δέρματος δεν αλλάζουν πολύ, αρκεί να το ενυδατώνεις διαρκώς και να χρησιμοποιείς φυσικά προϊόντα.

 

Scroll To Top