Πώς να αφαιρέσεις μόνη σου το ημιμόνιμο ή το τζελ από τα νύχια

Πώς να αφαιρέσεις μόνη σου το ημιμόνιμο ή το τζελ από τα νύχια

Εάν έχεις δοκιμάσει το ημιμόνιμο στα νύχια ή το τζελ τότε θα γνωρίζεις ότι όσο ευχάριστη είναι η στιγμή που βλέπεις τα νέα γυαλιστερά σου νύχια τόσο εκνευριστική είναι η στιγμή της αφαίρεσης τους.

Εάν επιχειρήσεις να τα ξύσεις ή να τα τραβήξεις το πιθανότερο είναι να «τραυματίσεις» την επιφάνεια του νυχιού σου κάνοντας έτσι τη βάση σου να έχει μία «σαγρέ» ανεπιθύμητη αίσθηση.

Κι’ όμως υπάρχουν τρόποι για να αφαιρέσεις σχεδόν επαγγελματικά το ημιμόνιμο από τα νύχια σου μόνη σου χωρίς να τα τραυματίσεις.

1. Κόψε 10 κομματάκια βαμβάκι, βάλε τους ασετόν και τοποθέτησε τα στα νύχια σου. Στη συνέχεια τύλιξε το κάθε δάχτυλο σου μέχρι τη μέση με αλουμινόχαρτο και άφησε τα για περίπου 20-25 λεπτά (όση περισσότερη ώρα μείνεις με τα αλουμινόχαρτα τόσο πιο εύκολα θα γίνει η αφαίρεση του ημιμόνιμου).

Στη συνέχεια αφαίρεσε το βαμβάκι και το αλουμινόχαρτο και τρίψε τα υπολείμματα μανό με ένα nail pusher. Στο τέλος βάλε στα νύχια και στο δέρμα δίπλα τους ενυδατική κρέμα ή ιδανικά ελαιόλαδο ή κηραλοιφή.

2. Βράσε νερό και βάλε το σε ένα μεγάλο μπολ, μέσα του βάλε ένα μικρότερο μπολ με ασετόν, έπειτα τοποθέτησε τα χέρια σου μέσα στο μπολ με το ασετόν για περίπου μισή ώρα και άφησε τα να μουλιάσουν.

Το ασετόν θα ζεσταθεί από το βραστό νερό βοηθώντας έτσι το ημιμόνιμο στο να ξεκολλήσει από τα νύχια σου. Όσο τα χέρια σου είναι ακόμα μέσα στο μπολ σπρώξε μαλακά το ημιμόνιμο με το nail pusher για να αφαιρεθεί.

 

Scroll To Top