Το μυστικό για νεανική επιδερμίδα ακόμα και μετά τα 50 σύμφωνα με τους Ιάπωνες

Το μυστικό για νεανική επιδερμίδα ακόμα και μετά τα 50 σύμφωνα με τους Ιάπωνες

Οι επιστήμονες ψάχνουν εδώ και δεκαετίες το ελιξίριο της παντοτινής νεότητας αλλά φυσικά κανείς δεν φαίνεται να βρίσκεται έστω και ελάχιστα κοντά σε αυτή τη μεγάλη ανακάλυψη. 

Κανείς εκτός από τους Ιάπωνες που εδώ και πολλά χρόνια δείχνουν να έχουν ανακαλύψει το απόλυτο μυστικό για υπέροχο και λαμπερό δέρμα ανεξάρτητα από την ηλικία της κάθε γυναίκας. 

Είναι Γιαπωνέζες είναι γνωστές και ως «οι γυναίκες χωρίς ηλικία» αφού καταφέρνουν να διατηρήσουν την φρέσκια επιδερμίδα τους ανέπαφη παρά το πέρασμα των χρόνων. Τώρα μία νέα έρευνα έρχεται να υποστηρίξει πως όλο αυτό δεν είναι απλά θέμα γονιδίων αλλά βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι οι κάτοικοι της Ιαπωνίας έχουν βρει το απόλυτο μυστικό μακροζωίας του δέρματος στο αγαπημένο τους φαγητό που δεν είναι άλλο από το ρύζι.

Οι επιστήμονες εξηγούν πως όντως το ρύζι έχει ισχυρές ιδιότητες που ενισχύει την υγεία της επιδερμίδας και προωθεί την ανάπλαση των κυττάρων αφού είναι πλούσιο στο ένζυμο «gamma oryzanol» αλλά και στη βιταμίνη Ε. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει απλά να καταναλώσεις μεγαλύτερες ποσότητες ρυζιού στην καθημερινή σου διατροφή αλλά να το παρασκευάσεις με τέτοιο τρόπο ώστε να το χρησιμοποιήσεις στο δέρμα σου.

Δες στο βίντεο που ακολουθεί πώς μπορείς και εσύ να κάνεις τη συγκεκριμένη προετοιμασία και να επωφεληθείς από το μυστικό των Γιαπωνέζων.

 

Scroll To Top