Εν όψει της νέας ταινίας «Mary Poppins Returns» με την Emily Blunt  που θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 20 Δεκεμβρίου 2018, η Disney συνεργάζεται με την L’Oreal Paris για μια ολοκαίνουργια συλλογή κραγιόν εμπνευσμένη από την αγαπημένη ηρωίδα των παιδικών μας χρόνων. 

Η νέα σειρά κραγιόν που αποτελεί must have beauty item για κάθε γυναίκα, περιλαμβάνει 7 μοναδικά κραγιόν στις αποχρώσεις του κόκκινου που ικανοποιούν τις ανάγκες κάθε γυναίκας. Τα κραγιόν που φέρουν τα ονόματα «Retro Red», «Scarlet Silhouette», «Mahogany Studs», «Cherry Crystal», «Place Vendome», «Copper Crystal» και «Rose Perle»  αναλαμβάνουν να μας προσφέρουν όλες τις αποχρώσεις του αγαπημένου μας κόκκινου και με σχεδόν μαγικό τρόπο να μας μυήσουν στον υπέροχο κόσμο της θρυλικής ηρωίδας. 

Πέραν όμως της εντυπωσιακής παλέτας των κραγιόν, οι συσκευασίες τους είναι εξαιρετικά όμορφες και ιδιαίτερες καθώς το κάθε κραγιόν φέρει πάνω του κομψές, χρυσές λεπτομέρειες που απεικονίζουν την αγαπημένα μας Αγγλίδα γκουβερνάντα.