Τwin Ponys: Η JLO φτιάχνει αλογοουρές δημιουργώντας ταυτόχρονα girly & sexy hair look

Τwin Ponys: Η JLO φτιάχνει αλογοουρές δημιουργώντας ταυτόχρονα girly & sexy hair look

 

Η ηλικία πλέον είναι απλά ένας αριθμός και αυτό το αποδεικνύουν καθημερινά όλες οι A-listers που αν και διανύουν την δεκαετία των 50 τους ντύνονται, βάφονται και χτενίζονται σαν 30άρες χωρίς αυτό να έχει τίποτα το κακό. Αντιθέτως, δείχνει ότι η ζωή δεν τελειώνει, αλλά συνεχίζεται και πως η ageless ομορφιά είναι ένας στόχος που μπορεί να επιτευχθεί από όλες τις γυναίκες αρκεί να το επιθυμούν. 

Η Jennifer Lopez στα 52 της, υιοθετεί πολύ συχνά μοντέρνα χτενίσματα τα οποία ενσωματώνει στο γενικότερο look της με ιδιαίτερη επιτυχία. Αυτή τη φορά την είδαμε ακόμη μια φορά με τα μαλλιά της πιασμένα σε δυο ψηλές κοτσίδες, ένα χτένισμα που είναι συνδεδεμένο με την παιδική μας ηλικία όμως η JLO δεν είναι η πρώτη φορά που το υιοθετεί και του δίνει μια «ghetto glory» διάσταση: άλλωστε θα είναι πάντοτε η Jenny from the block.

Πρόκειται για ένα απλούστατο χτένισμα, καθώς το μόνο που κάνουμε είναι να χωρίσουμε τα μαλλιά μας στη μέση και να δέσουμε δυο ψηλές κοτσίδες με λαστιχάκια. Οι twin ponytails ή twin ponys, είναι οι δίδυμες αλογοουρές οι οποίες δίνουν έναν girly αλλά και sexy αέρα στο χτένισμά σας και πάνω απ όλα έχουν σχεδόν μηδενικό χρόνο προετοιμασίας. Όσο για την ηλικία σας, η Jennifer έδειξε πως μπορείτε να φτιάξετε twin ponys σε οποιαδήποτε φάση της ζωής σας αρκεί να ταιριάζει με το γενικότερο στυλ σας. 

 

Επιμέλεια: Έλενα Φάκου

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top