Η «umbrella» είναι η νέα τάση στο χρώμα μαλλιών για το 2022 και δίνει στα μαλλιά μαλλία μας το εφέ της ομπρέλας. 

Διαθέτει δύο διαφορετικά χρώματα μαλλιών, συνήθως το ένα πάνω στο άλλο για εμφανίσεις μεγάλων αντιθέσεων, με το Instagram να προσφέρει άφθονη έμπνευση για να υιοθετήσετε κι εσείς την πιο hot τάση στα μαλλιά για την καλοκαιρινή σεζόν.

Εάν έχετε βαρεθεί την κλασική μονοχρωμία ή τις διαχρονικές ανταύγειες και τις χαμηλές λάμψεις, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε το umbrella hair trend.

 

 

«Η τάση ομπρέλα είναι μια μορφή χρώματος μπλοκ», λέει στο Popsugar ο Devin Toth, κομμωτής στο Salon SCK στη Νέα Υόρκη. «Αντί για undercut, σκεφτείτε το undercolor. Υπάρχει ένα λεπτό πέπλο από πιο ανοιχτό χρώμα μαλλιών που στηρίζεται πάνω από τα υπόλοιπα μαλλιά, τα οποία είναι σε πιο σκούρο χρώμα».

Αν και το συγκεκριμένο look είναι τολμηρό, μπορεί να γίνει πιο διακριτικό αναμειγνύοντας περισσότερο τα χρώματα ή χρησιμοποιώντας αποχρώσεις που έχουν παρόμοιο τόνο. 

Το συγκεκριμένο hair trend, σύμφωνα με το Popsugar, λειτουργεί σε όλους τους τύπους μαλλιών -ίσια, κυματιστά, πυκνά και λεπτά μαλλιά– αλλά αποτελεί ιδανικότερη λύση για κουρέματα «γεωμετρικού μεσαίου μήκους», όπως το καρέ μέχρι τους ώμους ή λίγο κάτω από τα αυτιά.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!