Κατά τη διάρκεια των 70 χρόνων της βασιλείας της η Βασίλισσα Ελισάβετ II ως μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου, στις περισσότερες εμφανίσεις της προτιμούσε ένα ζευγάρι γάντια, το οποίο ήταν ασορτί με το σύνολο που φορούσε.

Χαρακτηριστικό στοιχείο στο signature look της αείμνηστης βασίλισσας που πολλοί μπορεί να μην γνωρίζουν είναι τα νύχια της. Το βασιλικό πρωτόκολλο είναι πολύ αυστηρό και η Βασίλισσα Ελισάβετ ήταν η πρώτη που το ακολουθούσε πιστά για 70 τουλάχιστον χρόνια. 

Σε πολλές στιγμές της ζωής της που δε φορούσε γάντια, η Βασίλισσα Ελισάβετ II εμφανιζόταν φορώντας ένα πολύ δημοφιλές χρώμα βερνικιού νυχιών που πολλές από εμάς έχουμε στις προσωπικές μας συλλογές.

Πρόκειται για το Essie Ballet Slippers. Ένα διάφανο, με μια υποψία ροζ χρώματος. Είναι το προϊόν με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Μεγάλη Βρετανία και το μοναδικό που επιτρέπει το πρωτόκολλο μιας και κάθε μέλος της βασιλικής οικογένειας επιβάλλεται να έχει κοντά, περιποιημένα και χωρίς έντονες αποχρώσεις νύχια. 

Μάλιστα, της άρεσε τόσο πολύ που πρότεινε να το φορέσουν και όλες οι γυναίκες της βασιλικής οικογένειας, οπότε γρήγορα έγινε βασικό στοιχείο στις εμφανίσεις των Kate Middleton και Meghan Markle.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!