Βίντεο: Ο Justin Bieber σε ρόλο μακιγιέρ για χάρη της συζύγου του, Hailey Bieber!

Βίντεο: Ο Justin Bieber σε ρόλο μακιγιέρ για χάρη της συζύγου του, Hailey Bieber!

Ποιος θα φανταζόταν τον Justin Bieber σε ρόλο μακιγιέρ; Κι όμως συνέβη! Στο νέο επεισόδιο του «The Biebers on Watch» ο νεαρός pop star ανέλαβε χρέη μακιγιέρ για χάρη της  συζύγου του, Hailey Bieber.

Μην έχοντας καμία ιδέα για τα προϊόντα μακιγιάζ, ο Justin Bieber την ρωτά από πού πρέπει να αρχίσει και η Hailey του ζητά να βρει μόνος του ποιο είναι το πρώτο προϊόν που πρέπει να χρησιμοποιήσει ως βάση. Τότε ο Justin απαντά το «foundation» εκπλήσσοντας ευχάριστα τόσο την ίδια όσο φυσικά και τις θαυμάστριες του.

Η Hailey του εξηγεί τη σωστή τεχνική για την εφαρμογή και τότε το μακιγιάζ από τα χέρια του συζύγου της ξεκινά.

«Θέλω να σε κάνω να δείχνεις πραγματικά όμορφη», της λέει με τρυφερότητα καθώς συνεχίζει με το concealer, το cream bronzer και το blush.

Ο Justin Bieber, ο οποίος στο βίντεο παραδέχεται ότι δεν το έχει κάνει ποτέ ξανά στη ζωή του, αφού χρησιμοποιήσει όλα τα προϊόντα που του προτείνει με τη σειρά η Hailey και πάντοτε προσεκτικά και με την καθοδήγησή της, φαίνεται να απολαμβάνει ιδιαίτερα τη διαδικασία.

Μάλιστα δεν διστάζει να της προτείνει ένα κραγιόν με απαλό ροζ χρώμα, το οποίο του αρέσει περισσότερο. Καθώς απλώνει το κραγιόν στα χείλη της, λέει χαρακτηριστικά: «Αυτό είναι που ξεχωρίζει τους άντρες, από τα αγόρια».

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top