Ζara x Jo Malone: Η νέα συνεργασία που θα λατρέψετε!

Ζara x Jo Malone: Η νέα συνεργασία που θα λατρέψετε!

Η Zara συνεργάζεται με την Jo Malone, για μια συλλεκτική συλλογή αρωμάτων. Τόσο η Zara όσο και η Jo είναι γνωστές για την προσοχή τους στη λεπτομέρεια και τη δυναμική στο να παρουσιάζουν ένα μοναδικό και συναρπαστικό προϊόν στην αγορά. Η ενέργεια που περιβάλλει αυτό το έργο έχει ληφθεί από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον των συλλογών μόδας που δημιουργεί η Zara και που έχουν αγαπηθεί σε όλο τον κόσμο.

«Η Jo Malone CBE είναι ευρέως γνωστή για την ικανότητας της να σε ταξιδεύει με το άρωμα της. Δουλεύοντας με την ομάδα της Zara και αντλώντας έμπνευση από τις συλλογές μόδας της εταιρείας δημιούργησε αυτά τα ειδικά αρώματα. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για αυτή την παγκόσμια συνεργασία και ανυπομονούμε να την μοιραστούμε με τους πελάτες μας», ήταν η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας του Zara.

«Είμαι ευτυχής που συμμετέχω σε αυτή την καταπληκτική περιπέτεια δημιουργικότητας και συνεργασίας με την Zara. Η πρώτη μας συλλογή σχεδιάστηκε από την παγκόσμια κληρονομιά και των δύο brands της Zara και της Jo Loves; χρησιμοποιώντας υλικά που αγάπησα για πολλά χρόνια. Κάθε άρωμα έχει δημιουργηθεί με προσωπικότητα και με μια φωνή για να πει την ιστορία του με μοναδικό τρόπο. Ελπίζω να απολαύσετε αυτή την πρώτη συλλογή-είναι γεμάτη φαντασία και καλαισθησία», δήλωσε η Jo Malone CBE, Founder της Jo Loves.

H συλλογή Zara Emotions Collection by Jo Malone CBE, θα αποτελείται από οκτώ αρώματα.

  • Vetiver Pamplemousse (Grapefruit / Mandarin / Vetiver)
  • Waterlily Tea Dress (Vert de Bergamot / Spearmint / Musk)
  • Amalfi Sunray (Bergamot / Mandarin / Orange flower)
  • Ebony Wood(Peppercorn / Clove / Ebony wood)
  • Tuberose Noir (Ylang ylang / Tuberose / Sandalwood)
  • Fleur D’Oranger(Orange flower / Neroli / Ylang ylang)
  • Fleur De Patchouli (Peony / Patchouli / Guaiac wood)
  • Bohemian Bluebells(Lavender / Sandalwood / Musk)

H Zara Emotions Collection by Jo Loves, θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα και στο online από τις 15 Νοεμβρίου ‘19.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top