Την Τετάρτη 29/3 από τις 11 το πρωί έως τις 8 το απόγευμα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε τις πασχαλινές σας αγορές τόσο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τα βαφτιστήρια σας όσο και για εσάς.

Κάθε χρόνο από το 2014 στο Ecali Club διοργανώνεται με επιτυχία το καθιερωμένο Christmas και Easter Market στο οποίο συμμετέχουν εταιρείες και όχι ιδιώτες που θέλουν να παρουσιάσουν τις συλλογές τους ή τα προϊόντα τους.

Η κα Έφη Κάζη μας ενημερώνει πως φέτος το Πάσχα στο Easter Market στο Ecali Club θα βρείτε λαμπάδες, πασχαλινές λιχουδιές, ρούχα αντρικά και γυναικεία, αξεσουάρ για το παιδί, κοσμήματα, χειροποίητες δημιουργίες, πετσέτες, καφτάνια, καπέλα, αθλητικά ρούχα vegan προτάσεις, τσάντες και πολλά άλλα προϊόντα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και οι χώροι του εστιατορίου και της πισίνας διαθέσιμοι για να περάσετε μια όμορφη μέρα, πίνοντας τον καφέ σας και παράλληλα κάνοντας τις πασχαλινές σας αγορές!

Κάποιες από τις εταιρείες που συμμετέχουν στο Easter Market είναι οι: ekc boutique, be strong by mo, bow boutique, frida karadima,we love Berries, onskin,56th clothes, r4 sportswear, Holy llama, thoosa, ceris candles, Regina’s special events, Rallou art,Oribu arts, Aperitta is classic κ.α