Θέλετε να δώσετε στις εμφανίσεις σας ένα πιο expensive χαρακτήρα και δεν ξέρετε πώς θα το πετύχετε; Παρακάτω θα βρείτε μερικά πολύτιμα tips που συγκέντρωσα από αγαπημένες μας fashion influencers.

Το σιδέρωμα

Πάντα να βρίσκετε χρόνο να πρεσάρετε, να σιδερώσετε ή να περνάτε με τον ατμό τα ρούχα σας, μ’αυτό τον απλό τρόπο θα δώσετε ένα polished ύφος στο look σας ακόμα και στα πιο φθαρμένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας.

Μονοχρωμία

Τα μονοχρωματικά σύνολα πάντα να φαίνονται πιο κομψά και ολοκληρωμένα. Παράλληλα, είναι και ο πιο εύκολος τρόπος να ετοιμάσετε ένα σύνολο, αφού το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε κομμάτια του ίδιου χρώματος.

Blazer

Ένα tailored σακάκι είναι το κομμάτι κλειδί κάθε fashionista. Με αυτό το ρούχο μπορείτε να αναβαθμίσετε ένα denim παντελόνι και να του δώσετε έναν πιο επίσημο χαρακτήρα. Επίσης, κάνει πιο κομψό ένα αέρινο φόρεμα, αφού δείχνει εξαιρετικά κομψό ριγμένο επάνω στους ώμους.

Προσθέστε μία ζώνη στο outfit σας

Η ζώνη αποτελεί και θα αποτελεί ένα από τα πιο κλασικά και διαχρονικά αξεσουάρ που πέρα από το πιο κομψό οπτικό αποτέλεσμα βοηθάει στο να δείχνουν καλύτερα τα ρούχα επάνω μας.

Ταιριάξτε τα παπούτσια με την τσάντα σας

Να ταιριάζετε πάντα χρωματικά τα αξεσουάρ σας και κυρίως την τσάντα με τα παπούτσια σας. Με αυτό τον τρόπο, το σύνολό σας θα φαίνεται κομψό και προσεγμένο χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Αποφύγετε το πολύ print

Τα μοτίβα είναι ο ευκολότερος τρόπος για να κάνετε ένα σύνολο βαρύ. Μάλιστα, είναι πού πιθανότατα το μοτίβο που αγαπάτε σήμερα να μην είναι στη μόδα την επόμενη σεζόν. Για αυτό καλύτερα δοκιμάστε τα coloblockings, εάν θέλετε να δώσετε ένταση στις εμφανίσεις σας. 

Επενδύστε σε διαχρονικά κομμάτια

Ένα κλασικό καμηλό, μία καμπαρντίνα, ένα μαύρο jacket και ένα jean jacket είναι κομμάτια που δείχνουν πάντα επίκαιρα ανεξαρτήτως των τάσεων που επικρατούν κάθε φορά.

Τα λέμε σύντομα!

 

Αγγελική Στόγια

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!