Έχω εδώ και λίγες μέρες που σκέφτομαι πώς να αξιοποιήσω ένα παλιό βάζο που έχω στο σπίτι. Δεν ξέρω τι λουλούδια να βάλω μέσα ή μάλλον δεν ήξερα!

Υπάρχει ένα νέο home décor trend, το οποίο είδα να κυριαρχεί στο Instagram feed τον τελευταίο καιρό και η αλήθεια είναι ότι με ενθουσίασε. Πρόκειται για τα αποξηραμένα λουλούδια, τα οποία έχουν γίνει η νέα εμμονή των απανταχού design lovers.

Είναι μία πρόταση οικονομική, μίνιμαλ και πολύ chic και ταυτόχρονα πιο eco-friendly. Αν τα επιλέξετε κι εσείς ώστε να γεμίσετε τα άδεια βάζα του σπιτιού σας, να έχετε στο νου σας πως δεν πρέπει να τα χτυπάει ο ήλιος.

Τα αποξηραμένα λουλούδια λοιπόν έκαναν comeback στην πιο στυλάτη θα έλεγα εκδοχή τους, παίρνοντας επάξια τη θέση των μπαμπού που βλέπαμε παντού τα τελευταία χρόνια.

Στην αγορά θα βρείτε μια μεγάλη επιλογή σε χρώματα και στυλ για να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο γούστο και στο σπίτι σας.

Δείτε παρακάτω πώς η μιμόζα, η λεβάντα και πολλά ακόμα υπέροχα αποξηραμένα λουλούδια δημιουργούν τις πιο statement συνθέσεις και χαρίζουν αισθητική και προσωπικότητα σε κάθε γωνιά.

Φιλιά, ΚΙΜ.

Instagram Account: kimkilian1981

 

Πηγή αρχικής φωτο: Tim Graham/Tim Graham Photo Library/Getty Images

Photo Credits: Getty Images

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!