Το 2020 και το 2021 ήταν οι χρονιές της πανδημίας αλλά και των χωρισμών. Μπορεί το ένα να συνδέεται με το άλλο μπορεί και όχι, το σίγουρο είναι ότι για ακόμα μια χρονιά οι stars μας εξέπληξαν με την απόφασή τους να χωρίσουν.

Ξεκινώντας από την Jennifer Lopez και τον Alex Rodriguez μέχρι την Kim Kardashian και τον Kanye West, οι celebrities πήραν απόφαση να δώσουν τέλος στις σχέσεις, τους αρραβώνες και τους γάμους τους. Σε κάποιες μάλιστα περιπτώσεις μετά τον χωρισμό μάς επιφύλασσαν ρομαντικές επανασυνδέσεις ενώ κάποιοι ακόμα μοιράζουν τις περιουσίες τους!

Jennifer Lopez και Alex Rodriguez

Η εκρηκτική Jennifer Lopez και ο σούπερ σταρ του baseball, Alex Rodriguez, διέλυσαν τον αρραβώνα τους γιατί όπως είπε εκείνη «Την εποχή του Covid-19 πολλά ζευγάρια αναθεώρησαν τη σχέση τους»! Κι όπως φαίνεται αμφότεροι έχουν γυρίσει σελίδα στη ζωή τους. Από την μία η JLo τα ξαναβρήκε με τον πρώην Ben Affleck και από την άλλη ο Rodriguez έχει βρει παρηγοριά στην αγκαλιά της εντυπωσιακής αθλητικογράφου, Melanie Collins.

Ben Affleck και Ana de Armas

Αυτή είναι ένα hot Bond girl, ετών 32 κι εκείνος ένα χολιγουντιανός σταρ με ιστορικό αλκοολισμού και διαζυγίων, ετών 48. Αυτό δεν τους εμπόδισε να αναπτύξουν ένα ειδύλλιο κατά τη διάρκεια της πανδημίας . Οι πρώτες φήμες για τον χωρισμό τους κυκλοφόρησαν τέλη του 2020, αλλά στα μέσα Ιανουαρίου, τα Μέσα μιλούσαν επίσημα για πρώην ζευγάρι που απλά βρίσκεται σε διαφορετική φάση στη ζωή του. Ακόμα αναμένεται η κυκλοφορία του ερωτικού θρίλερ «Deep Water» στο οποίο οι δυο τους συμπρωταγωνιστούν.

Zoë Kravitz και Karl Glusman

Η διάσημη κόρη του Leni Kravitz, Zoë, παντρεύτηκε το 2019, μετά από τρία χρόνια σχέσης, τον αγαπημένο της Karl Glusman, στο σπίτι του πατέρα της στο Παρίσι. Δυστυχώς για το όμορφο ζευγάρι με τα ασορτί ζυγωματικά, η Zoë κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στις 2 Ιανουαρίου.

Elliot Page και Emma Portner

Η Ellen Page που μέσα στο 2020 ανακοίνωσε ότι είναι διεμφυλική και ζήτησε να την αποκαλούν στο εξής Elliot, είχε παντρευτεί κρυφά την αγαπημένη της Emma Portner το 2018. Στις 26 Ιανουαρίου, οι δυο τους εμφανίστηκαν στο δικαστήριο για να χωρίσουν, ενώ έβγαλαν και μια ανακοίνωση για να μην ανησυχούμε: «Μετά από πολύ σκέψη, πήραμε τη δύσκολη απόφαση να διαζευκτούμε μετά το χωρισμό μας το προηγούμενο καλοκαίρι. Έχουμε το μέγιστο σεβασμό μεταξύ μας και παραμένουμε καλοί φίλοι».

Shia LaBeouf και Margaret Qualley


Ένα από τα πιο ερωτευμένα και διαχυτικά ζευγάρια του Hollywood, Shia LaBeouf και Margaret Qualley χώρισε δύο μήνες μετά το λανσάρισμα του “καυτού” video clip «Love Me Like You Hate Me». Φήμες λένε πως εκείνη τον άφησε όταν η πρώην σύντροφος του πρωταγωνιστή των Transformers, FKA Twigs, τον μήνυσε για κακοποίηση.

Kim Kardashian και Kanye West

Στις 19 Φεβρουαρίου η Kim Kardashian κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Kanye West, τον οποίο ερωτεύτηκε ενώ ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Kris Humphries, παντρεύτηκε σε μια φασμαγορική τελετή στην Φλωρεντία της Ιταλίας το 2014 αλλά πλέον προτιμά να ζει μόνη με τα 4 παιδιά τους στην έπαυλή της στο LA.

Ioan Gruffudd και Αlice Evans

O αγαπημένος υπερήρωας των «Fantastic Four», Ioan Gruffudd και η ηθοποιός Αlice Evans χώρισαν έπειτα από 13 χρόνια γάμου και 20 χρόνια σχέσης. Γνωρίστηκαν το 2000 στο set της ταινίας «Τα 102 σκυλιά της Δαλματίας». Εκείνη πάντως το φαρμάκι της το έριξε: «Εγώ και οι κόρες μας δεν βρίσκουμε αιτία για τον χωρισμό. Εκτός από το ότι δεν με αγαπάει πια».

Φιλιά, ΚΙΜ.

Instagram Account: kimkilian1981

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!