Τα social media τα τελευταία χρόνια έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. 

Μάλιστα δεν είναι λίγοι και αυτοί που έχουν κάνει το ποστάρισμα εργασία, αφού σε συνεργασία με διάφορες εταιρείας, κερδίζουν υψηλά χρηματικά ποσά.

Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, σε μια εποχή που το internet βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, υπάρχουν κάποιοι celebrities που απεχθάνονται τα social media. Ας δούμε μαζί ποιοι είναι αυτοί.

Sandra Bullock

Το 2018, η Bullock είχε αναφέρει πως θα ανοίξει λογαριασμούς στα social media για να τρολάρει τους διάσημους φίλους της. Αργότερα δήλωσε ότι είναι τεμπέλα και τα παράτησε, αφού πιστεύει ότι οι άνθρωποι δεν εκπροσωπούνται αληθινά στο διαδίκτυο κι ούτε θέλει να τραβήξει μια selfie που δεν θα μπορεί να διαγράψει αργότερα αφού θα την έχουν αντιγράψει.

George Clooney

Ο Clooney είχε δηλώσει σε μια συνέντευξη στο Variety ότι δεν θα μπει ποτέ στο Twitter, επειδή προτιμάει να απολαμβάνει ένα ποτό τη νύχτα. Αποκάλυψε δε ότι φοβάται μήπως πει κάτι «ηλίθιο» και δεν θέλει να είναι αυτό «διαθέσιμο» αργότερα. Πρόσθεσε ότι είναι παράλογο να εκφράσει τις σκέψεις του σε 140 χαρακτήρες και πως δεν καταλαβαίνει γιατί διάσημοι άνθρωποι είναι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Mila Kunis

Η Mila Kunis δεν έχει λογαριασμό στο Instagram. Υπάρχουν μόνο σελίδες θαυμαστών και μέχρι εκεί. H Kunis έχει δηλώσει πως δεν θέλει οι άνθρωποι να νιώθουν σαν να τη γνωρίζουν τόσο καλά ώστε να μπορούσαν να έρθουν στο σπίτι της, χωρίς να προσκληθούν. Προτιμά να προστατεύει την ιδιωτική της ζωή, γιατί έτσι νιώθει ασφαλής. 

Αngelina Jolie

Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε πως ούτε εκείνη, ούτε τα παιδιά της έχουν λογαριασμό στο Facebook. Αυτό οφείλεται στις ψευδείς ειδήσεις που διαδίδονται για την οικογένειά τους, καθιστώντας δύσκολο για τα παιδιά της να εμπιστεύονται και να γνωρίζουν ποιος λέει την αλήθεια.

Daniel Radcliffe

Ο πρωταγωνιστής του Harry Potter δεν θέλει να έρχεται σε αντιπαράθεση με τυχαία άτομα στο Twitter. Υποστηρίζει επίσης ότι όταν ένας διάσημος δημοσιεύει κάθε στιγμή της ζωής του και στη συνέχεια απαιτεί να έχει ιδιωτική ζωή, κανείς δεν τους παίρνει στα σοβαρά. 

Kristen Stewart

Η Kristen Stewart έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο Harpers Bazaar, πως αισθάνεται ότι οι άνθρωποι θα μπορούσαν να κάνουν πολλά περισσότερα πράγματα στη ζωή τους αν δεν έμπαιναν στο internet, επειδή τα κοινωνικά μέσα είναι χρονοβόρα. Εάν έχει κάτι να πει, η ηθοποιός χρησιμοποιεί τον λογαριασμό ενός αγαπημένου προσώπου για να το ανακοινώσει, όπως για παράδειγμα το 2020, που χρησιμοποίησε το προφίλ της φίλης της, Dylan Myer, για να συζητήσει τη σημασία της ψηφοφορίας.

Τina Fey

Η Fey, όπως και η Stewart, θεωρεί πως τα social media απαιτούν αρκετό χρόνο. Όταν δεν εργάζεται, θέλει να είναι μαζί με τα παιδιά της. 

Jay-Z

Ο διάσημος ράπερ και σύζυγος της Beyonce είχε δηλώσει σε μια συνέντευξή του στους Sunday Times, ότι αποφεύγει τα social media γιατί θεωρεί ότι ακυρώνουν την κουλτούρα και πιέζουν τον κόσμο να λέει πάντα αυτό που φαίνεται σωστό. Ο Jay-Z υποστήριξε επίσης ότι μερικές φορές οι άνθρωποι μιλούν με τρόπο που δεν θα μιλούσαν στην πραγματική ζωή. 

Φιλιά, ΚΙΜ.

Instagram Account: kimkilian1981

Photo Credits: Instagram.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!