Τον τελευταίο καιρό υπάρχει ένα τραγούδι που τραγουδάμε όλοι μας γιατί μας φτιάχνει τη μέρα και μας δίνει το boost αυτοπεποίθησης που χρειαζόμαστε. Ο λόγος για το «Flowers» της Miley Cyrus, η οποία δεν θα μπορούσε να κάνει πιο πετυχημένο δισκογραφικό comeback.

Το τραγούδι που έγραψε η ίδια κατάφερε μόλις μία εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του να σαρώσει τα charts, φτάνοντας απευθείας στην κορυφή σε περισσότερες από 20 χώρες, ενώ παράλληλα έσπασε και το ρεκόρ του Spotify ως το μόνο τραγούδι που έφτασε τα 100 εκατομμύρια streams μέσα σε μόλις 7 μέρες.

Στην περίπτωση της Miley Cyrus όλοι θεώρησαν ότι το τραγούδι είναι γραμμένο για τον Liam Hemsworth, από τον οποίο πήρε διαζύγιο τον Φεβρουάριο του 2020 μετά από έναν χρόνο γάμου.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Flowers έγινε 13 Ιανουαρίου, την ημέρα γενεθλίων του πρώην της Liam Hemsworth. Τυχαίο;

Λίγες μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του η Miley Cyrus τραγουδούσε ανέμελη στο μπάνιο της: «Μπορώ να πάρω λουλούδια για τον εαυτό μου, να γράψω το όνομά μου στην άμμο, να μιλάω για ώρες με μένα, να λέω πράγματα που δεν καταλαβαίνεις. Μπορώ να με πάω για χορό και να κρατήσω η ίδια το χέρι μου. Ναι, μπορώ να με αγαπήσω καλύτερα απ’ ό,τι μπορείς εσύ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus)

Το τραγούδι ουσιαστικά αφορά στο πώς η Miley Cyrus βρήκε τη δύναμη και πώς έμαθε τελικά να αγαπά τον εαυτό της.

Η αλήθεια είναι πως η ίδια όπως και αρκετές από εμάς προτίμησε στο παρελθόν να μείνει σε μια σχέση παρόλο που δεν την ικανοποιούσε («I didn’t wanna leave you / I didn’t wanna lie»), μέχρι που αγάπησε το ποια είναι και προτίμησε την ανεξαρτησία της, αφού μπορεί πράγματι να παρέχει στον εαυτό της όλα όσα έκανε και ο σύντροφός της για εκείνη. Η ουσία δεν είναι να βρεις κάποιον που θα κάνει μόνο ρομαντικές χειρονομίες, αλλά εκείνον που θα νιώθεις ότι σε αγαπά πραγματικά.

Αυτό είναι και το μαγικό που πέτυχε αυτό το τραγούδι της Miley Cyrus: μας θύμισε να αγαπάμε τον εαυτό μας!

Μαθαίνοντας να αγαπάς τον εαυτό σου θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τις όποιες αποτυχίες και να κερδίσεις ξανά την εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σου, αλλά και να χαρείς τη ζωή σου.

Για να κερδίσεις την αγάπη και τον σεβασμό των άλλων, πρέπει πρώτα να αγαπήσεις και να σεβαστείς αληθινά τον εαυτό σου και αυτό είναι νόμος.

Η συγγραφέας Kim McMillen μας μετέφερε πολύτιμες σκέψεις σχετικά με την αγάπη προς τον εαυτό μας: «Όταν τελικά αγάπησα τον εαυτό μου αρκετά, άρχισα να απομακρύνω ό,τι δεν ήταν υγιές για μένα. Αυτό περιελάμβανε ανθρώπους, δουλειές, τις ίδιες μου τις πεποιθήσεις και συνήθειες -οτιδήποτε με έκανε να νιώθω λίγη. Η κρίση μου το προσδιόριζε αυτό ως προδοσία. Τώρα ξέρω ότι ήταν απλά αγάπη προς εμένα».

Γιατί είναι εξαιρετικά σημαντικό, να είσαι σε θέση να δημιουργήσεις, μια υπέροχη σχέση με τον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής σου…εσένα. Ο τρόπος με τον οποίο βλέπεις τον εαυτό σου αντανακλάται σε όλα όσα κάνεις και σε κάθε σχέση που έχεις.

Να αγαπάμε τον εαυτό μας και να ζούμε με πάθος!

Φιλιά, ΚΙΜ.

Instagram Account: kimkilian1981