Πρόσφατα ξεφύλλιζα ένα παλιό περιοδικό που είχα στο σπίτι μου και έπεσα πάνω σε κάτι φωτογραφίες της Marilyn Monroe και σκέφτηκα πόσο όμορφη και σέξι γυναίκα και πόσο άδικο να φύγει από τη ζωή μόλις στα 36 της χρόνια. Αυτό με έκανε να θέλω να ψάξω κι άλλους θανάτους μεγάλων stars, οι οποίοι έφυγαν από τη ζωή υπό παράξενες συνθήκες και οι θάνατοί τους ακόμα και δεκαετίες αργότερα γεννούν θεωρίες συνωμοσίας.

Εκτός από τη Marilyn Monroe, o Tupack Sakur, η Natalie Wood αλλά και η πριγκίπισσα Diana με τον θάνατό τους προκάλεσαν περισσότερα ερωτηματικά παρά με τη ζωή τους.

Πριγκίπισσα Diana

Η Diana τους μήνες πριν τον θάνατό της προσπαθούσε να ζήσει μια φυσιολογική ζωή, αλλά αυτή επισκιαζόταν από τον φόβο. 

Σύμφωνα με τον πρώην μπάτλερ της, Paul Burrel, η ίδια 10 μήνες πριν τον θάνατό της του είχε στείλει ένα σημείωμα στο οποίο έγραφε πως φοβόταν ότι ο Κάρολος σχεδίαζε ένα «ατύχημα με το αυτοκίνητό της». Η Diana πέθανε όπως φοβόταν, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι τον Αύγουστο του 1997. Αν και οι έρευνες που ακολούθησαν ήταν ξεκάθαρες για την εκδοχή του ατυχήματος, ο σπόρος της αμφιβολίας πάντα θα μένει στο μυαλό του κοινού που αγαπούσε πολύ την πριγκίπισσά του.

Marilyn Monroe

Στις 5 Αυγούστου του 1962 η Marilyn Monroe βρέθηκε νεκρή σε ηλικία 36 ετών στο σπίτι της στο Λος Άντζελες,παγώνοντας όλον τον κόσμο. Αιτία θανάτου: Πιθανώς η αυτοκτονία, αφού στον οργανισμό της βρέθηκε υπερβολική δόση βαρβιτουρικών. Οι μισοί υπέθεσαν ότι η σταρ του κινηματογράφου αυτοκτόνησε γιατί είχε φημολογούμενες σχέσεις τόσο με τον John Kennedy όσο και με τον αδερφό του, Robert. Και οι δύο ήταν παντρεμένοι. Οι άλλοι μισοί, οπαδοί των θεωριών συνωμοσίας υποπτεύθηκαν ότι η Monroe αναγκάστηκε να πάρει τα χάπια για να μη μιλήσει ποτέ για τους δύο αδελφούς. Οι φάκελοι για εκείνη παραμένουν σφραγισμένοι από τη CIA ενώ διαρροές που συμβαίνουν κατά καιρούς ρίχνουν περισσότερο λάδι στη φωτιά.

Brittany Murphy

Ένας από τους πιο πρόσφατους μυστηριώδεις θανάτους συνέβη το 2009, όταν η 32χρονη Brittany Murphy πέθανε έχοντας αρκετές ημέρες συμπτώματα γρίπης. Στην αρχή ο θάνατός της χαρακτηρίστηκε ατύχημα, ένας συνδυασμός πνευμονίας, αναιμίας και αρκετών φαρμάκων στο αίμα της ανέφερε η ιατροδικαστική έκθεση. Όταν ο σύζυγός της, Simon Monjack, πέθανε 6 μήνες αργότερα κι αυτός από πνευμονία και αναιμία, η οικογένειά της άρχισε να έχει υποψίες για τον θάνατο της Brittany. Ο πατέρας της ζήτησε μια ανεξάρτητη τοξικολογική έρευνα για τον θάνατο της κόρης του, η οποία έδειξε ότι στον οργανισμό της βρέθηκαν βαρέα μέταλλα, γεγονός που άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο της δηλητηρίασής της. Ωστόσο η έρευνα δεν άνοιξε ξανά.

Natalie Wood

Παράξενες ήταν και οι συνθήκες γύρω από τον πνιγμό της Natalie Wood, στις 29 Νοεμβρίου του 1981. Η ηθοποιός βρισκόταν εν πλω με τον σύζυγό της, Robert Wagner, και τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία Brainstorm, Christopher Walken, σε ένα ταξίδι με προορισμό το νησί Santa Catalina. Η Natalie Wood εθεάθη τελευταία φορά το βράδυ της 28ης Νοεμβρίου και την επομένη το σώμα της βρέθηκε από τις αρχές. Ο θάνατός της χαρακτηρίστηκε αρχικά ως ατύχημα αλλά η ιστροδικαστική έκθεση έδειξε ότι η ηθοποιός είχε μελανιές στο σώμα της και αρκετό αλκοόλ στον οργανισμό της, εγείροντας υποψίες για τον θάνατό της. Το 2011 η αιτία θανάτου της άλλαξε σε «πνιγμός και άλλοι αόριστοι παράγοντες». Το 2018 οι αρχές αποκάλυψαν στα Μέσα ότι μετά από κάποιες νέες μαρτυρίες ο 88χρονος σήμερα σύζυγός της Robert Wagner θεωρείται ύποπτος.

Tupac Shakur

To 1996 o ράπερ Tupac Shakur, πυροβολήθηκε από κάποιον επιβάτη διερχόμενου αυτοκινήτου καθώς έβγαινε από αγώνα πυγμαχίας και πέθανε λίγες ημέρες αργότερα στο Las Vegas. Ο Shakur είχε πέσει ξανά θύμα επίθεσης τον Νοέμβριο του 1994 και σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ «Biggie and Tupac» του 2002, ο ίδιος κατηγορούσε τον Sean Puff Daddy Combs και τον ράπερ Christopher Wallace για την πρώτη αυτή δολοφονική επίθεση εις βάρος του, που ωστόσο είχε αίσιο τέλος για εκείνον. Ο Wallace δολοφονήθηκε έξι μήνες μετά από τον Tupac Shakur στο Los Angeles αλλά ποτέ δεν έγινε καμία σύλληψη είτε για τον ένα είτε για τον άλλο φόνο. Τον περασμένο Ιούλιο στο ντοκιμαντέρ «Unsolved: The Murders of Tupac and The Notorious B.I.G.» ένας άντρας, ο Keffe D,δήλωσε πώς ήταν στο αυτοκίνητο μαζί με τον δολοφόνο του Tupac Shakur αλλά δεν υπάρχει άλλη εξέλιξη έκτοτε.

Amy Winehouse

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Κάμντεν του Λονδίνου. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα, ο θάνατός της προήλθε στην υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ παρόλο που η οικογένειά της ανέφερε ότι είχε σταματήσει να πίνει τον τελευταίο καιρό. 

Notorious B.I.G

Ο ράπερ χτυπήθηκε στο στήθος τέσσερις φορές από τον οδηγό ενός αυτοκινήτου που βρισκόταν δίπλα στο δικό του. Πολλοί πίστεψαν την εποχή εκείνη ότι ο θάνατός του συνδεόταν με εκείνον του ανταγωνιστή του, Tupac Shakur.

Bruce Lee

Ο γνωστός σταρ των πολεμικών τεχνών πήρε ένα φάρμακο για να του περάσει ο πονοκέφαλος και να μπορέσει να κοιμηθεί. Δυστυχώς πέθανε από μια περίεργη αντίδραση την οποία είχε ο οργανισμός του στο φάρμακο. 

Michael Jackson

Ο βασιλιάς της ποπ πέθανε από αναπνευστική ανακοπή, η οποία προκλήθηκε από την υπερβολική δόση ενός φαρμάκου που περιείχε προποφόλη (ένα αναισθητικό). Ο Conrad Murray, ο επίσημος γιατρός του τραγουδιστή καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση για ανθρωποκτονία από αμέλεια. 

Elvis Presley

Σύμφωνα με τον γιατρό που τον παρακολουθούσε, ο βασιλιάς του ροκ πέθανε από δυσκοιλιότητα. 

George Reeves

Ο Superman αυτοκτόνησε μετά από μια μακροχρόνια μάχη με την κατάθλιψη. 

Grace Kelly

Η όμορφη ηθοποιός πέθανε σε τροχαίο λόγω εγκεφαλικού.

John F. Kennedy

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ δολοφονήθηκε ενώ βρισκόταν σε ανοικτό αυτοκίνητο και πέθανε από δύο απευθείας χτυπήματα. 

John Lennon

Ο τραγουδιστής των Beatles δολοφονήθηκε στην πόρτα του διαμερίσματός του από τον Mark Chapman, έναν άνδρα που είπε ότι ήταν θαυμαστής του Lennon.

Anna Nicole Smith

Το 2006, πέθανε ο γιος της από υπερβολική δόση και πέντε μήνες αργότερα πέθανε από την ίδια αιτία στο ίδιο νοσοκομείο. 
 

Φιλιά, ΚΙΜ.

Instagram Account: kimkilian1981

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!