Από την ημέρα που ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το Παλάτι και τη ζωή τους ως royals, κατάφεραν να απασχολούν τα Media και τον Τύπο με τις νέες τους ασχολίες, τα νέα τους επαγγελματικά βήματα και τη νέα τους ζωή γενικότερα. 

Πρόσφατα όλοι μιλάνε για το νέο κοινό βήμα του πρίγκιπα και της Meghan, ποιο είναι αυτό; Το συμβόλαιο διαρκείας που υπέγραψαν με το Netflix. Αυτό με έκανε βεβαίως να ψάξω να βρω ποιοι άλλοι celebrities έχουν υπογράψει ένα αντίστοιχο συμβόλαιο και φυσικά υπάρχουν κάποιοι. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή ή αλλιώς τους διάσημους με τη σειρά.

Harry & Meghan

Ο Harry και η Meghan Markle συμφώνησαν με τη διάσημη πλατφόρμα να εντάξουν μία ποικιλία παραγωγών, όπως ταινίες μεγάλου μήκους, ντοκιμαντέρ που αφορούν στη ζωή και το έργο τους, παιδικές σειρές, αλλά και τηλεοπτικές εκπομπές.

Οι Sussexes δήλωσαν μεταξύ άλλων για τη συμφωνία τους αυτή: «Οι ζωές μας, ανεξάρτητα η μία από την άλλη και ως ζευγάρι, μας επέτρεψαν να κατανοήσουμε τη δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος, του θάρρους, της ανθεκτικότητας και της ανάγκης για σύνδεση μεταξύ των ανθρώπων. Μέσα από τη δουλειά μας σε διαφορετικές κοινότητες και περιβάλλοντα, θα επιχειρήσουμε να ρίξουμε φως στις ζωές των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, θα επικεντρωθούμε στη δημιουργία περιεχομένου που ενημερώνει αλλά και δίνει ελπίδα».

Να θυμίσω πως ο Harry θα πρωταγωνιστήσει σε ντοκιμαντέρ του Netflix – όπως έγινε πριν λίγο καιρό γνωστό- που θα αφορά στην αντιμετώπιση της κοινωνίας προς τους ανθρώπους που βρίσκονται σε αναπηρικό αμαξίδιο και καταφέρνουν να αποδεικνύουν το ενδιαφέρον τους για τον αθλητισμό.

The Obamas

Τον Μάρτιο του 2018 η οικογένεια Obama υπέγραψε από κοινού συμφωνία με την γνωστή πλατφόρμα. Το πρώην προεδρικό ζευγάρι των ΗΠΑ, προχώρησε στο πολυπόθητο συμβόλαιο αφού πρώτα εξέφρασε την επιθυμία του να παρουσιάσει μια σειρά εκπομπών και σειρών και να αναδείξει τη ζωή του για όσο χρονικό διάστημα βρισκόταν εντός του Λευκού Οίκου, αλλά κι άλλα ζητήματα που τους απασχολούσαν. Οι παραγωγές, αυτές δεν είχαν στόχο να θίξουν την προεδρία του Trump, κάτι το οποίο ξεκαθάρισε ο ίδιος ο Barack από την αρχή.

LeBron James

Όπως έγινε γνωστό ο LeBron James μαζί με τον Adam Sandler πρόκειται να ανατρέψουν τα δεδομένα του μπάσκετ με την ταινία «Hustle». Συγκεκριμένα, ο LeBron James μαζί με την εταιρεία SpringHill Entertainment, πρόκειται να αναλάβουν τη συγκεκριμένη ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστήσει ο Sandler. Αρχικά, το εν λόγω film βρισκόταν στα σκαριά από την Legendary Pictures, αλλά αργότερα το Netflix απέκτησε τα δικαιώματα.

Eddie Murphy

Η επιτυχία της ταινίας «Dolemite Is My Name» δικαιώνει το συμβόλαιο που εδώ και χρόνια έχει υπογράψει με το Netflix, ενώ τα νέα του επαγγελματικά σχέδια που εντός της συμφωνίας τους πρόκειται να ανακοινωθούν άμεσα, αυξάνοντας την ανυπομονησία του κοινού.

Adam Sandler

Από τη λίστα των παραπάνω πρωταγωνιστικών ονομάτων στο Netflix, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο Αμερικανός ηθοποιός Eddie Murphy που καταφέρνει να βρίσκεται συνεχώς στα πρώτα ονόματα των παραγωγών αυτής της πλατφόρμας.

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός βρίσκεται επίσης σε συζητήσεις για την επανεκτέλεση των stand up παραγωγών που τον έκαναν παντού γνωστό στα Media, κάνοντας τους πιστούς του fans να λησμονήσουν τη χρυσή εποχή των 80s, τότε που οι κωμικές παραγωγές του ηθοποιού βρίσκονταν στα pick τους και συγκέντρωναν αμέτρητους θεατές σε παγκόσμια κλίμακα.

Οι ένδοξες μέρες του Χόλιγουντ φαίνεται πως έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα, καθώς η προσοχή των ηθοποιών έχει στραφεί στις πλατφόρμες συνεχούς παρακολούθησης, όπως είναι το Netflix. Σύμφωνα μάλιστα με το Business Insider, το Netflix φαίνεται πως πληρώνει αδρά τους ηθοποιούς ακόμη και για μία ταινία.

Φιλιά, ΚΙΜ.

Instagram Account: kimkilian1981

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!