Κι αν μέχρι σήμερα πιστεύατε πως οι stars δεν έχουν φοβίες κάνετε λάθος! Είναι κι αυτοί άνθρωποι και μάλιστα κάποιοι έχουν φοβίες σε πράγματα που ξαφνιάζουν, όπως κρεμάστρες ή πεταλούδες!

Ας δούμε ποιες φοβίες «τρομοκρατούν» μερικούς αγαπημένους μας celebrities.

Johnny Depp

Ο αγαπημένος ηθοποιός με το μοναδικό στυλ έχει έναν παράλογο φόβο. Ποιον; Φοβάται τους κλόουν. «Έχει να κάνει με το βαμμένο πρόσωπό τους, με το ψεύτικο χαμόγελο… Πάντα μοιάζουν σαν να υπάρχει ένα σκοτάδι κρυμμένο πίσω από την επιφάνεια, η πιθανότητα για κάτι αληθινά κακό», έχει δηλώσει σε συνέντευξή του.

Jennifer Aniston

H αγαπημένη μας Jennifer υποφέρει από πετοφοβία δηλαδή η φοβία για τα αεροπλάνα.

 Αν και ταξιδεύει συνεχώς θα όφειλε να την έχει ξεπεράσει. Κι όμως, η Jennifer Aniston δεν το έχει καταφέρει ακόμα. Νιώθει πολύ άβολα στις πτήσεις και μάλιστα δεν διστάζει να ενημερώσει και τους επιβάτες που βρίσκονται κοντά της για το πρόβλημα.

Kendall Jenner

Τo supermodel υποφέρει από τρυποφοβία. Ο όρος αναφέρεται στο παθολογικό φόβο, την αηδία, την αποστροφή και τον αποτροπιασμό που νιώθουν ορισμένα άτομα στη θέα τρυπών. Δεν πυροδοτούν τα συμπτώματα τρυποφοβίας όλες οι τρύπες, αλλά κυρίως οι φυσικά δημιουργημένες, μικρές, κυκλικές και πολύ κοντινά συγκεντρωμένες τρύπες που ενίοτε, όπως αυτές που βλέπουμε σε κυψέλες, σφουγγάρια, μυρμηγκοφωλιές και κηρήθρες.

«Οι τρυφοφοβικοί φοβούνται μικροσκοπικές τρύπες με περίεργα μοτίβα. Πράγματα που θα μπορούσαν να με ταράξουν είναι οι τηγανίτες, οι κηρήθρες ή τα φυτά με τρύπες στην επιφάνειά τους. Δεν μπορώ καν να κοιτάξω μέσα σε μικρές τρύπες – μου προκαλεί τρομαχτικό άγχος. Ποιος ξέρει τι μπορεί να υπάρχει εκεί; », έχει δηλώσει η Kendall Jenner.

Jennifer Lawrence

Η Lawrence νιώθει πολύ άβολα όταν περπατάει πάνω σε κόκκινα χαλιά. Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να πέφτει! «Είμαι πολύ νευρική όταν περπατάω πάνω σε κόκκινο χαλί -ιδιαίτερα μετά την τούμπα που έφαγα στα Όσκαρ. Είμαι γενικά ατσούμπαλη, όμως κάτι έχουν τα κόκκινα χαλιά που με κάνουν ακόμα πιο αδέξια».

Scarlett Johansson

Από τότε που χρειάστηκε να συμμετάσχει στα ίδια πλάνα με παπαγάλους στην ταινία «Ο Ζωολογικός μας Κήπος», το 2012, η ηθοποιός ανέπτυξε ορνιθοφοβία, έναν φόβο απέναντι στα πτηνά. «Κάτι έχουν τα φτερά, τα ράμφη, ο τρόπος που φτερουγίζουν που μου προκαλεί τρόμο» λέει.

Kylie Minogue

Κι όμως η τραγουδίστρια από την Αυστραλία έχει μία από τις πιο περίεργες και πρωτότυπες θα έλεγα εγώ φοβίες. Τις κρεμάστρες, ιδιαίτερα τις συρμάτινες και δεν μπορεί ούτε να ακούει τον ήχο που κάνουν καθώς κάποιος τις σύρει πάνω στη μεταλλική μπάρα της ντουλάπας.

Nicole Kidman

H Αυστραλή ηθοποιός φοβάται θανάσιμα τις πεταλούδες! Μάλιστα έχει προσπαθήσει να δαμάσει το φόβο της αντιμετωπίζοντάς τον στα ίσα αλλά χωρίς αποτέλεσμα. «Περπάτησα μέσα στο τεράστιο κλουβί με πεταλούδες στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και τις ένιωσα να ακουμπάνε πάνω μου, αλλά δεν μου πέρασε ο φόβος. Δεν έχω θέμα να πηδήξω από αεροπλάνο ή να ρίξουν επάνω μου κατσαρίδες, αλλά τις πεταλούδες δεν τις αντέχω».

Rita Ora

Η τραγουδίστρια έχει ένα θέμα με τις τουαλέτες και συγκεκριμένα με τις λεκάνες. «Πάντα φοβάμαι ότι κάτι θα ξεπεταχτεί από εκεί μέσα» έχει δηλώσει. «Δεν μπορώ ποτέ να χρησιμοποιήσω την τουαλέτα εάν δεν υπάρχει άπλετο φως μέσα στο χώρο».

Sophie Turner

Τι κι αν κατάφερε να αντιμετωπίσει πολύ πιο τρομαχτικά πράγματα στο Game of Thrones! Η «Sansa Stark» είναι ικανή να αλλάξει δρόμο, αφού δεν μπορεί να περπατήσει πάνω σε σχάρα αποχέτευσης υδάτων. Για να ξεπεράσει κάπως τη φοβία της, όταν ήταν μικρή κάποιος της είπε ένα κόλπο: «Μου είπαν ότι αν πεις τη λέξη “κρεμμύδια” την ώρα που περνάς πάνω από μια τέτοια σχάρα, η… κατάρα ακυρώνεται. Ακόμα και τώρα δεν υπάρχει περίπτωση να δω σχάρα στο δρόμο και να μην πω από μέσα μου “κρεμμύδια”».

 

Φιλιά, ΚΙΜ.

Instagram Account: kimkilian1981

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντ