Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας» ήταν το πρωί της Τετάρτης η Κιμ Κίλιαν, η οποία παρουσίασε στη Φαίη Σκορδά και τους τηλεθεατές το πρόγραμμα διατροφής της My Nutri που στόχο έχει την απώλεια κιλών υγιεινά και χωρίς στερήσεις.

Συγκεκριμένα η Κιμ Κίλιαν παρουσίασε το ειδικό πρόγραμμα της My Nutri, το My Diet.

H My Nutri δημιούργησε το διατροφικό πρόγραμμα My Diet σύμφωνα με τις προδιαγραφές του συστήματος της My Nutri που είναι ο σύμμαχός μας για την απώλεια βάρους αλλά και για την ενίσχυση του οργανισμού μας με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, ανάλογα με τα επίπεδα της σωματικής μας δραστηριότητας.

Μία αποκλειστική καινοτομία της My Nutri σε συνεργασία με εξειδικευμένους διατροφολόγους.

 

Λίγα λόγια για τη My Nutri:

Η My Nutri είναι μία καινοτόμος εταιρεία που δημιουργήθηκε για να βάλει την υγιεινή διατροφή και την κίνηση στην καθημερινότητα του Έλληνα, με στόχο μία καλύτερη ζωή.

Γνωρίζοντας πολύ καλά τις ανάγκες αλλά και τις δυσκολίες να ακολουθήσει κανείς μόνος του ένα πρόγραμμα ισορροπημένης υγιεινής διατροφής και κατανοώντας τις απαιτήσεις σε χρόνο και χρήμα, η my nutri σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα των διατροφολόγων της και των μεγαλύτερων σεφ από τις καλύτερες ελληνικές κουζίνες, δημιουργεί τις συνθήκες που επιτρέπουν σε όλους να βιώσουν τα οφέλη της ευεξίας, μέσα από την απόλαυση, την ενέργεια και τη θετική ψυχολογία.

Η διατροφή και η άσκηση δε θέλουν κόπο, αλλά τρόπο και σωστή κατεύθυνση. Tα δεδομένα έχουν αλλάξει!

Βρείτε τη My Nutri στο site της εταιρίας: https://www.mynutri.gr/

Τηλεφωνικές παραγγελίες και πληροφορίες για τα προγράμματά της My Nutri: Δευτέρα έως Παρασκευή, 09.00-17.00 στο +30 698 002 4162