Μπορεί σήμερα η ζωή τους να μοιάζει με παραμύθι και οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί να είναι φουσκωμένοι με εκατομμύρια, όμως για κάποιους διάσημους τα πράγματα δεν ήταν πάντα ρόδινα.  Πριν  γίνουν γνωστοί, η οικονομική τους κατάσταση δεν ήταν τόσο καλή.

Κάποιοι από αυτούς έζησαν πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια, ζώντας σε απελπιστικές συνθήκες,  ενώ κάποιοι άλλοι έμειναν ακόμα κι άστεγοι, μέχρι που η τύχη τούς χαμογέλασε.

Πάμε να δούμε μαζί τους stars που τους χαμογέλασε η τύχη κι από το μηδέν κατάφεραν να δημιουργήσουν μια λαμπρή καριέρα…

Scarlett Johansson

Η 34χρονη ηθοποιός έχει αποκαλύψει πως οι γονείς της κατέφευγαν σε κοινωνικά γεύματα και ελεημοσύνες για να ταΐσουν εκείνη και τα αδέλφια της. Γι’ αυτό η star είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη απέναντι στο θέμα κι έχει πάρει μέρος σε εκστρατείες  για την καταπολέμηση της παιδικής φτώχειας στην Αμερική.  

Halle Berry

Η πανέμορφη Halle Berry επίσης είχε δύσκολη εφηβεία. Όμως το όνειρό της να γίνει ηθοποιός την έφερε στο Σικάγο στα 20 της χρόνια. Όταν ξέμεινε από χρήματα και η μητέρα της αποφάσισε να μην της στείλει άλλα, τότε η Berry -όπως έχει δηλώσει- αναγκάστηκε να μείνει σε καταφύγιο αστέγων.
Δεν τα παράτησε, αλλά πίστεψε στο εαυτό της και έφτασε μέχρι τα Όσκαρ.

Jennifer Lopez

To W Magazine αποκάλυψε πως η πασίγνωστη τραγουδίστρια αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι της όταν ήταν 18 χρόνων εξαιτίας μιας διαφωνίας που είχε με την μητέρα της. Ενώ η Lopez ήθελε να γίνει χορεύτρια, η μητέρα της ήθελε να πάει στο κολέγιο και να σπουδάσει. Έτσι, η JLo μετακόμισε και άρχισε να κοιμάται στον καναπέ που είχε το στούντιο χορού.
Σήμερα, η 49χρονη τραγουδίστρια, ηθοποιός, παραγωγός και σχεδιάστρια έχει περιουσία αξίας πάνω από 300 εκατ. δολάρια.

Jim Carrey

Κάποτε ο διάσημος κωμικός ηθοποιός δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει ούτε σπίτι. Ζούσε σε ένα τροχόσπιτο στο κήπο του σπιτιού της αδελφής του ή πήγαινε και στάθμευε σε διάφορα σημεία στο Καναδά. Επίσης δούλευε από μικρός σε εργοστάσιο για να βοηθάει τους γονείς του.
Στα δεκαέξι του παράτησε το σχολείο και κατά τύχη βρέθηκε στο Χόλιγουντ, οπότε τον ανακάλυψε ο κωμικός ηθοποιός Ρόντνεϋ Ντέηντζερφιλντ, που πίστεψε στο ταλέντο του και τον βοήθησε να προχωρήσει.
Ο Jim Carrey αποκάλυψε πως αυτές οι δυσκολίες που αντιμετώπισε στα παιδικά του χρόνια τον έκαναν να αναπτύξει κι αυτή την αίσθηση του χιούμορ που έχει σήμερα και για την οποία έχει αγαπηθεί.

Mariah Carey

Η 49χρονη σήμερα διάσημη τραγουδίστρια μεγάλωσε σε μια πολύ φτωχική συνοικία  στο Long Island.  Δεν είχε παιχνίδια και για να διασκεδάζει έκανε σωρό αταξίες. Αργότερα, μετακόμισε στη Νέα Υόρκη και σε ένα πάρτι γνώρισε εντελώς συμπτωματικά έναν  υπεύθυνο της Columbia Records, ο οποίος της άνοιξε τις πόρτες της δισκογραφίας.

Justin Bieber

Ο Bieber επίσης είχε άσχημα παιδικά χρόνια. Έμενε σε  ένα σπίτι γεμάτο ποντίκια όπου το ψυγείο ήταν μόνιμα άδειο. Κοιμόταν σε έναν καναπέ- κρεβάτι κι έτρωγε κατά βάση μακαρόνια και τυρί, σήμερα όμως η περιουσία  του ξεπερνάει τα 65 εκατομμύρια δολάρια.

Chris Pratt

Ο σταρ του Jurassic World ζούσε σε ένα φορτηγό στο Maui της Χαβάης. Γιος μιας υπαλλήλου σούπερ μάρκετ κι ενός χρυσωρύχου, ο Pratt παράτησε το κολέγιο στην πρώτη του χρονιά, κι αφού αφιέρωσε μια τριετία στο να χτυπάει πόρτες και να προσπαθεί να πείσει κόσμο να αγοράσει άχρηστα κομματάκια χαρτί, αποφάσισε να δεχτεί την προσφορά ενός φίλου του για ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή στη Χαβάη. Μια σκηνή κι ένα καλάμι ψαρέματος ήταν το μόνο που χρειαζόταν στις χρυσές ακτές του Μάουι, όπου «πίναμε μπύρες και δουλεύαμε 15-20 ώρες τη βδομάδα, ίσα για να βγάζουμε τις βενζίνες, το κολατσιό και τα δολώματά μας», είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του. Σ’ αυτό το ευέλικτο εργασιακό του περιβάλλον όμως θα έβρισκε το επόμενο χωρίς επιστροφή εισιτήριό του.

Daniel Craig

Ο 51χρονος σήμερα Craig έχει πλέον αρκετές θρυλικές ταινίες στο βιογραφικό του, αλλά ο ίδιος παραδέχτηκε ότι συνήθιζε να κοιμάται σε παγκάκια καθώς πάλευε να γίνει ένα καταξιωμένος ηθοποιός.

Hilary Swank

Η βραβευμένη με δύο Όσκαρ Hilary Swank προέρχεται από μια πολύ φτωχή οικογένεια. Η ίδια όμως δηλώνει πως δεν ξεχνάει από πού ξεκίνησε και πως είναι ευγνώμων που μπορεί να ταξιδεύει στον κόσμο και να πληρώνει τους λογαριασμούς της. Επειδή ξέρει τι σημαίνει ανέχεια, διαχειρίζεται τα χρήματά της με σύνεση, βοηθώντας πάντα την οικογένειά της.
Αναλυτικότερα, η Swank μεγάλωσε σε ένα τροχόσπιτο και στη συνέχεια μετακόμισε στην Καλιφόρνια με τη μητέρα της ως έφηβη για να κάνει καριέρα στην υποκριτική.
Πριν όμως βρει τον δρόμο της η ίδια και η μητέρα της ζούσαν σε ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια σε ένα άδειο σπίτι για μερικούς μήνες.

Σήμερα η περιουσία της αγγίζει τα 40 εκατ. δολάρια.

Jay-Z

O Jay-Z έγινε ο πρώτος ράπερ η περιουσία του οποίου ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο δολάρια, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.

Σύμφωνα με το περιοδικό ο Jay-Z έχει δημιουργήσει μια περιουσία που ξεπερνά το 1 δισεκατομμύριο δολάρια, γεγονός που τον καθιστά έναν από τους λίγους καλλιτέχνες που έχουν καταφέρει κάτι τέτοιο.
Το Forbes κάνει λόγο για το «εκτεταμένο βασίλειο του καλλιτέχνη» που περιλαμβάνει επενδύσεις σε αποστακτήρια, ακίνητη περιουσία, έργα τέχνης, αλλά και μετοχές σε εταιρείες όπως το Uber.
Πριν αρκετά χρόνια ωστόσο ο διάσημος σήμερα ράπερ έζησε τη βία και την οικονομική ανέχεια, αφού στην οικογένειά του ακόμα και το ψωμί ήταν είδος πολυτέλειας. Έκανε τον πρώτο του δίσκο, πουλώντας ναρκωτικά, αλλά πλέον όλα αυτά ανήκουν στα παρελθόν.

Leonardo DiCaprio

 Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της κινηματογραφικής βιομηχανίας, ο Leonardo DiCaprio μεγάλωσε ανάμεσα σε εμπόρους ναρκωτικών και ιερόδουλες. Από μικρός ονειρευόταν να γίνει ηθοποιός  κι εξαιτίας της  εμφάνισής του άρχισε να κάνει κάποια διαφημιστικά, τα οποία του άνοιξαν τις πόρτες. Από  εκεί και  πέρα τα πράγματα γρήγορα πήραν το δρόμο τους και ο Leo έγινε ένας από τους πιο καταξιωμένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ.  

Oprah Winfrey

Μπορεί σήμερα να είναι μια από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες στην Αμερική, όμως η ζωή δεν ήταν πάντα  καλή μαζί της μιας και  μεγάλωσε σε  μια φτωχογειτονιά  του Μισισιπή.  Η έφηβη και ανύπαντρη μητέρα της, Βερνίτα Λι, δύσκολα τα έβγαζε πέρα. Γύριζε από μέρος σε μέρος, προκειμένου να βρει δουλειά, για να συντηρήσει την κόρη της.  Η Oprah Winfrey πέρασε παιδικά της χρόνια στη φάρμα της γιαγιάς της. Κάποια στιγμή, η μητέρα της βρήκε δουλειά ως υπηρέτρια στην πόλη Μιλγουόκι, της αμερικανικής πολιτείας Ουισκόνσιν. Η μικρή Oprah περνούσε πολλές ώρες μόνη της κι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης. Σε ηλικία δεκατεσσάρων ετών έμεινε έγκυος, αλλά το παιδί δεν έζησε. Μετά από αυτό το τραγικό γεγονός, πήγε να βρει τον πατέρα της, ο οποίος ανέλαβε τα καθήκοντά του έστω και με καθυστέρηση. Εκείνος τη βοήθησε να σταθεί στα πόδια της  και να σπουδάσει.  Η Oprah ποτέ δεν ξέχασε τις δυσκολίες που έζησε,  γι’ αυτό κάνει πάρα πολλές φιλανθρωπίες και δίνει ένα μεγάλο μέρος από τα εισοδήματά της σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Sylvester Stallone

Αναμφισβήτητα, είναι πολύ θλιβερό το σενάριο του να είσαι απένταρος και να πρέπει να πουλήσεις το αγαπημένο σου κατοικίδιο. Είτε το πιστεύετε, είτε όχι ο αγαπημένος σταρ του Χόλιγουντ, Sylvester Stallone έχει περάσει μια τέτοια άσχημη περίοδο στην ζωή του.
Πίσω στη δεκαετία του 1970, ο Σταλόνε ήταν ένας νεαρός Ιταλός που είχε μεταναστεύσει στις ΗΠΑ και έψαχνε δουλειά, με στόχο να γίνει ηθοποιός. Έχοντας γεννηθεί με παράλυση στην αριστερή πλευρά του προσώπου του, γεγονός που έκανε την προφορά και τις εκφράσεις του περίεργες, δεν είχε και πολύ μεγάλη απήχηση. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να ζει στο δρόμο και να φτάσει κυριολεκτικά στο σημείο μηδέν.
Δεν είχε δουλειά, δεν είχε σπίτι, δεν είχε λεφτά ούτε για φαγητό και σύντομα θα έχανε τον μοναδικό του φίλο. Αναγκάστηκε να πουλήσει τον σκύλο του Butkus, το διάσημο μπουλμαστίφ για 50 δολάρια.
Αργότερα, έγραψε το σενάριο για την ταινία Ρόκι και κατάφερε να το πουλήσει. Έτσι χρησιμοποίησε τα χρήματα για να πάρει πίσω τον σκύλο του.
Η πίστη στον εαυτό του και η επιμονή του ήταν αυτά που του έδωσαν το «εισιτήριο» για τον δρόμο της επιτυχίας.

Carmen Electra

Σε ηλικία 20 ετών, η Carmen Electra αναγκάστηκε για μικρό χρονικό διάστημα να ζήσει ως άστεγη, στα παγκάκια πάρκων στο Λος Άντζελες, καθώς ο τότε φίλος της, της έκλεψε όλες τις οικονομίες και εξαφανίστηκε. Μέχρι που στη ζωή της μπήκε το Baywatch και η τύχη της χαμογέλασε.

 

Φιλιά, ΚΙΜ.

Instagram Account: kimkilian1981

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!